Van itt olyan, aki sosem használt cumit a babájánál?
Nálunk több gyerek van a rokonságban, illetve a baráti körben.
A mi fiunk használt cumit, viszont vannak szülők, akikkel beszélgettem, akik gyerekei nem cumiztak. Őket vagy sokáig szoptatták (másfél-2 éves korig, de volt olyan is, aki 3 éves koráig szoptatta a gyerekét), mert náluk a cici volt a cumi, vagy sokáig cumisüvegből ittak. Van egy kislány, ő soha nem cumizott, de még 6 évesen is cumisüvegből issza otthon a tehát és a kakaót. Nem hiszem, hogy ez annyira jó dolog lenne, de az ő dolguk.
A többi gyerek, köztük az enyém is pedig cumizott.
Szóval én nem igazán ismerek itt a közelünkben olyan gyereket, aki valamilyen módon a cumit valamivel ne pótolta volna.
Köszönöm a válaszokat. Igazából engem a cumiban csak az rettent el, hogy annyira "mű", nem? Nem szívesen adok a gyerkőc szájába nem természetes anyagú cuccot.
Hallottam valami svéd itatós pohárról, de az egyáltalán milyen anyagból készülhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!