Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció tesztes kérdés?

Ovuláció tesztes kérdés?

Figyelt kérdés

Lehetséges h a ciklus napján minden este negatív az ovu teszt és mégis van peteérésem?

Mert az ébredési hőgörbémen szépen látszik az emelkedés a ciklus második felében.

Amikor az első gyerkőc fogant is mindennap teszteltem s mindig negatív volt..

2014. okt. 18. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem én is így jártam,lemaradtál az LH csúcsról.

Én egyszer jártam úgy hogy ebéd után full pozitív,este már negatív.Ha csak este csináltam volna akkor azt hittem volna nincs is ovum

2014. okt. 19. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van. A hőgörbém szerint van ovum, de a tesztcsík még soha nem volt ugyanolyan erős, mint a kontroll csík. Reggel és este 6 körül szoktam tesztelni.
2014. okt. 19. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Elfelejtettem írni, hogy peteérésem a negatív tesztek ellenére van, mert már 2x teherbeesetem, de sajnos mindkét alkalommal missed ab lett a vége.
2014. okt. 19. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Urolsó válaszolónak: Nagyon sajnálom! vajon nem lehet összefüggés a negativ ovu tesztek és a missed ab között? nekem is volt egy missed ab, és akkor is néztem az ovum és mindig negatív volt. De lehet h hülyeség a feltevés.
2014. okt. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!