Hőgörbe! Szerintetek megvolt már az ovuláció?
Jól húzta be vajon? Mert az ovu teszt csak tegnap lett negatív. Az alaphőm amúgy az elmúlt másfél évben mindig 36,3-36,4, ebben a hónapban valamiért nem esett le odáig. Így nem tudom, hogy most már a 4. dpo-n vagy hol tarthatok?
Szerintem nem jól húzta be. Ha tényleg 3 napig volt pozi az ovuteszted, akkor a harmadik pozi nap után lehetett az ovud. Még görbe alapján is elfogadható lenne ez, mert akkor ment fel 36,7-ig a hőd, ami épp a CL felett van, vagyis 36,6 felett 1 tizeddel.
Nem mindig akkor van az ovu, amikor a hőleesés. Nálam pl. elég sokszor előfordult, hogy csak az esés után 1-2 nappal volt meg ténylegesen az ovu.
Én 1. dpo-t tippelnék.
Tényleg 3 napig volt pozitív, szinte minden hónapban így van.
Itt egy másik hőgörbe, itt pl. 4 napig volt full pozitív és itt már 3 napja fent volt jó magasan a hőm, mire negatív lett. Amúgy a nőgyógyász szerint az ovulációs teszteknek nincs sok értelmük, de én azért csinálom minden hónapban. De sokszor nincs összhangban a hővel. [link]
Érdekes a második linkelt görbéd.
Nálam mostanában (az elmúlt 2 hónapban) nagyjából összhangban van az LH teszt, a görbe, és a középidős fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!