Tesztes kérdés, fogamzásgátló mellett?
Sziasztok!
Van egy 13 hónapos kisfiam, szoptattam így Azália fogamzásgátlót szedtem. 1 hónapja nem szopizik, de végig szedtem a gyógyszert. Vasárnap vettem be az utolsó szemet. Azóta nem voltunk együtt, előtte igen. Vártam, hogy megjöjjön a menszim, ami szerdán jött is, de csak 1 nap volt és csak alig. Gondoltam elmegyek orvoshoz, de csinátam egy tesztet is a biztonság kedvéért. A doki hetente 1x jön ide, csütörtökön. Igazából nem tudom mikor kellene tesztelni, mivel nem volt mensim a szülés óta. Teszek fel képet a tesztről, eléggé kinagyítottam, áttettem negatívba is. Mit gondoltok?
Nem értem miért nem jön meg, szedtem a gyógyszert is rendesen.
Köszönöm a segítő válaszokat! Én megmondom őszintén, mintha látnék, vagy még se. Lehet korai teszt, nem tudom...
Ha már nem szopik a baba, gyógyszert kell váltani, én úgy tudom. Ez, amit szedtél,egykomponensű,hogy ne apassza el a tejet, de szoptatás után már nem elég hatékony.
Ha a teszt sem mutatta még egyértelműen ki a terhességet, az orvos sem fog látni semmit. Akkor van értelme orvoshoz menni, ha nem akartok még kistesót.
Köszönöm! Szeretnénk kistesót, de később. :)
Ennél a gyógyszernél ugye nem kell szünetet tartani 2 levél közt. Volt olyan hónapokkal ezelőtt, hogy egyszer elfelejtettem egy szemet bevenni, 2-3 napra rá mensi szerűen vérezgettem, 3-4 napig, de az se volt erős, inkább csak mindig volt vér a wc papíron.
Tegnap előtti a teszt amit felraktam. Ma reggel is csináltam.
Szerintem látszania kellene 2 nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!