Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztes kérdés, fogamzásgátló...

Tesztes kérdés, fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 13 hónapos kisfiam, szoptattam így Azália fogamzásgátlót szedtem. 1 hónapja nem szopizik, de végig szedtem a gyógyszert. Vasárnap vettem be az utolsó szemet. Azóta nem voltunk együtt, előtte igen. Vártam, hogy megjöjjön a menszim, ami szerdán jött is, de csak 1 nap volt és csak alig. Gondoltam elmegyek orvoshoz, de csinátam egy tesztet is a biztonság kedvéért. A doki hetente 1x jön ide, csütörtökön. Igazából nem tudom mikor kellene tesztelni, mivel nem volt mensim a szülés óta. Teszek fel képet a tesztről, eléggé kinagyítottam, áttettem negatívba is. Mit gondoltok?

Nem értem miért nem jön meg, szedtem a gyógyszert is rendesen.

Köszönöm a segítő válaszokat! Én megmondom őszintén, mintha látnék, vagy még se. Lehet korai teszt, nem tudom...

[link]

[link]

2017. máj. 5. 23:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Most látom mennyire lerontotta a kép minőségét az oldal, így még az a hangyányi se látszik, amit én láttam.
2017. máj. 5. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Elso pillantasra momtha latnek ott valamit. Varj meg 1-/ napot es ismeteld meg.
2017. máj. 5. 23:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen nekem is az az egy pillanatra mintha. Várok még a tesztel.
2017. máj. 5. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha már nem szopik a baba, gyógyszert kell váltani, én úgy tudom. Ez, amit szedtél,egykomponensű,hogy ne apassza el a tejet, de szoptatás után már nem elég hatékony.

Ha a teszt sem mutatta még egyértelműen ki a terhességet, az orvos sem fog látni semmit. Akkor van értelme orvoshoz menni, ha nem akartok még kistesót.

2017. máj. 6. 04:40
 5/9 anonim válasza:
Ettől a gyógyszertől nekem 1. Levél után késett 2napot és csak 2napig tartott 2. Levél után meg se jött, abba is hagytam mégis 3hónapig maradt ki, barátnőmnek hasonló gondokat okozott ugyanez a gyógyszer
2017. máj. 6. 08:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Szeretnénk kistesót, de később. :)

Ennél a gyógyszernél ugye nem kell szünetet tartani 2 levél közt. Volt olyan hónapokkal ezelőtt, hogy egyszer elfelejtettem egy szemet bevenni, 2-3 napra rá mensi szerűen vérezgettem, 3-4 napig, de az se volt erős, inkább csak mindig volt vér a wc papíron.

Tegnap előtti a teszt amit felraktam. Ma reggel is csináltam.

[link]

Szerintem látszania kellene 2 nap után.

2017. máj. 6. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez pozotiv lesz. Mar most az. Csak halvanyan.
2017. máj. 6. 10:17
 8/9 anonim ***** válasza:
pozitív
2017. máj. 6. 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!
2017. máj. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!