Szerintetek lehetek terhes? Részletek lent!
Sziasztok!
5. Hónapja próbálkozunk!
3.napja késik a menstruálcióm!
Tegnap délben csináltam egy tesztet, de negatív lett!(nem első vizeletbol)
Tegnap és ma is észre vettem, hogy nagyon pici rózsaszínes folyasom van úgymond! A WC-papíron lehetett csak látni!
Lent a méhen tájékán, nyomást enyhe nagyon enyhe fájdalmat érzek! DE nem mestrualcios fájdalmat(nem görcsölök abszolut)
Kb 1, másfél hete kezdtem el érezni a köldökömnél szurkálást, DE szinte csak nyugalmi állapotban!
Ugye nekem mindig pontosan megjön a menstruálciom! Sosem késik 1napot sem! Es előtte egy nappal mar görcsölget a hasam! Meg erős mellfájdalmam szokott lenni!
De most se görcs se mellfájdalom, most éppenhogy a bimboimnál érzek, érzékenységet enyhe fájdalmat! No meg a hangulat ingadozás! Kb egyik percben kicsattanok a boldogsátol a másikban pedig kb el sírom magam bármin! Nem tudom ezek minek tudhatóak be!
Volt e mar esetleg valakivel ilyen?
Vagy hasonló?
Kérlek írjatok meg a ti kis történeteteket! Nem baj ha nem ez volt azt is nagyon szívesen fogadom! Es kérlek adjatok tanácsot, esetleg pár jó szó is jol jönne!
Kérlek ne kövezzetek meg és ne kössetek belém!
Előre is köszönöm azok ak akik segitenek, es azoknak is akik magukban tartják inkább a negatív véleményüket! Legyen szep napozik!😇😇😇😘
Hát nem vagyok orvos, sem terhességi teszt, így nem tudom megmondani, hogy terhes vagy e. Ha több napot késik, csinálj reggeli első vizeletből egy tesztet, ha negatív és még mindig nem jött meg, akkor szerintem jelentkezz be a nőgyógyásznál, ő megmondja a tutit.
Nekem semmi tünetem nem volt előtte. Most 11+4 hetes vagyok. Nekem olyan 4-5 napot késett, de amúgy sem volt olyan rendszeres. Mikor teszteltem a pozitív előbb jött ki, mint a kontroll csík, de gondolom ez mindenkinél változó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!