Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek hogy terhes vagyok? 18L...

Lauraaxxy kérdése:

Félek hogy terhes vagyok? 18L Részletek lent

Figyelt kérdés

18L vagyok a parom 19

Ovszerrel vedekezunk nem hasznalok fogamzasgatlot, felek hogy az elonedvtol is terhes lehetek? Tudom hulyeseget kovettunk el de volt par alkalom amikor megszakitasos modszert hasznaltunk, volt olyan is amikor parpercig ovszer nelkul majd kesobb mielott meg nem ment el feltette az ovszert. Sosem elvezett belem csak ovszerrel felek hogy megis terhes vagyok?

Mennyi esely lehet ra?

Kerem ertelmes valaszokat irjatok

2018. aug. 9. 02:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni hogy mostanaba hiztam par kilot es faj a hasam alja es a mellem is es meg is not
2018. aug. 9. 02:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félned, semmi baj nem lesz! Biztos szép és egészséges kicsitek lesz! ^^

Gondolom, ezt is belekalkuláltátok, amikor a megszakítás mellett döntöttetek, szóval aggódni semmi okod!

Boldog anyaságot kívánok! <3

2018. aug. 9. 03:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet a menstruációval? Abból sokminden kiderül... :-)
2018. aug. 9. 06:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tüneteket érzel, akkor egy 600ft-os teszt kimutatja...

Amikor ilyen kérdésre kell válaszolni akkor mindig kettősség van bennem.

Egyrészt a nők többsége nem esik annyira könnyen teherbe hiszen éles ben próbálkozva is van akinek 1/2-1 év is kell és ez az átlag. Viszont ezek a nők általában 28-35 közöttiek.

Tapasztalat az hogy 16-20 éves lányok sokkal könnyebben esnek teherbe akár egy-egy ilyen felelőtlen döntés miatt is.

( természetesen van ellenpélda minden korosztályból is)

A lényeg hogy nem szabad kockáztatni nem éri meg mert vagy idő előtt anya leszel,vagy pedig abortuszra kell menned...egyik sem jó (persze az örökbeadás is létezik de tizenévesen ritkán opció )

Ezentúl neked legyen több eszed, hiszen az esetleges következmények nagyobb részét neked kell viselni és nem a párodnak.

2018. aug. 9. 06:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Na ez az késik?
2018. aug. 9. 06:46
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Ui.: pontos esélyeket a Pearl index ( google ) megmondja
2018. aug. 9. 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őszintén akkor kellett volna félni mikor védekezés nélkül csináltátok. Most már úgyse tudsz mit tenni.
2018. aug. 9. 06:56
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Ha ez megnyugtat, tényleg nem olyan könnyű az átlagembernek teherbe esnie. Ha szíved lelked-beleadod és próbálkozol, akkor is csak 20-25%-od van rá. De azért nem 0 az esély, úgyhogy legközelebb jobban figyeljetek. :)
2018. aug. 9. 07:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A 25% az átlag, ebben az is benne van, aki évekig próbálkozik, és akinek nem lehet gyereke.

Bizony, fiatalon sokkal termékenyebb vagy te is, és a párod is.

Az esélyekről annyit, hogy mi egyszer csináltuk megszakítással. Akkor tettem le a fogamzásgátlót, előtte múlt el, és 28 éves voltam. Biztos, hogy maximum előváladék került be. Elvileg nem sok esély volt teherbe esni, gyakorlatban tegnap lett 7 éves a lányunk. Erről ennyit....

Te meg ha annyira izgulsz, akkor csinálj tesztet!

Az a legnagyobb baj, hogy 18-19 évesen annyi eszetek van, ha most nem vagy terhes, akkor megnyugszotok, hogy ez a módszer teljesen megbízható, és tovább csináljátok. Aztán pár hónappal később itt bőgsz, hogy pozitív a teszt, hogy titkold el anyád elől az abortuszt.

Persze, ha MOST még negatív lesz..

2018. aug. 9. 08:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Minden honapba megjott a menstruaciom
2018. aug. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!