Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Orvos már...

Lehetek terhes? Orvos már látná, ha igen? Részletek lent

Figyelt kérdés

Május 20an, 30an és ápr 14en voltam utoljára együtt férfivel, de óvszert használtunk és elvileg nem szakadt ki meg semmi. A menstruációmnak multhet vasárnapnak kellett volna jönnie, de semmi.

Hasam görcsöl, melleim duzzadtak, hányinger is meg van, valójában minden tünetem van, ami menstruáció alatt szokott lenni, csak épp vérzés nem.

Hétfőn megyek dokihoz, hogy mi a fene van. Ő már látná ha valamilyen úton módon mégis baba lenne?

Teszteltem már, azok negatívak lettek szerencsére. Kedden és csütörtökön reggel.

2019. ápr. 27. 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Na egy kis időutazás, jó ez így szombat reggel.
2019. ápr. 27. 07:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az áprilisi együttlétből esetleg baba fogant, azt még nem látná az orvos, a márciusit igen, de azt már a tesznek is ki kellene mutatnia
2019. ápr. 27. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Most megjött, szóval nem aggódok már.

Köszönöm

2019. ápr. 27. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly május 20?
2019. ápr. 27. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyílvánvalóan elírta a márciust, szerintem ezen nem kellene fennakadni.

Örülök, hogy megnyugodtál :)

2019. ápr. 27. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
akkor mehet az ujabb menet, varjuk mar a kerdest:D
2019. ápr. 27. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Az új/szokatlan helyzet miatt kezdtem csak pánikolni. Csak válaszokat és lehetőségeket kerestem.

Legközelebb max. terhességi tesztet elemzunk :DD

2019. ápr. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!