Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek, hogy terhes vagyok?...

Lehetek, hogy terhes vagyok? (részletek lent)

Figyelt kérdés
5 nap múlva kellene, hogy megjöjjön a menzeszem, nagyjából 3 napja folyamatosan szédülök, érzékeny vagyok ételek szagára időnként, alig bírtam felvenni reggel a melltartót, hisztis vagyok, fáradékony. Általában 29 napos ciklusaim vannak, lehetséges, hogy ilyen hamar érzékelek tünetet? A ciklusom 18-19. napján éreztem erős görcsöket de csak így néha bele-bele nyilalt.
2019. okt. 1. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhességiteszt? Az jobban megmondja, mint mi, önjelölt nőgyógyászok...
2019. okt. 1. 08:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Szuper ötlet, nyilván fogok tesztet csinálni, csak mint írtam, 5 nap van a nem várt mensiig, és mensi előtt nem szeretnék tesztelni, hiszen addig még lehet hamis eredmény is, én kismamák tapasztalatára lennék kíváncsi, hogy nekik hasonló tapasztalatuk van e,vagy volt e ebben az időszakban.
2019. okt. 1. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen hamar nincsennek tünetek, ha valaki parázik a terhességtől akkor kreálja a tüneteket.
2019. okt. 1. 09:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem parázom tőle, nem terveztük, de örülnénk neki, megtartanánk.
2019. okt. 1. 09:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ha tünet van és a terhesség miatt van, akkor mutatja a teszt. De kétlekm, hogy 29 napos ciklusnál 5 nappal előtte akkora hú de nagy hCG-d lenne.

Egyébként a leírt tünetek klasszikus PMS tünetek is egyben, semmi meglepő nincs rajtuk.

2019. okt. 1. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért erős kijelentés a nincsenek tünetek.... Pl nekem már 6 nappal előtte voltak, de akkor még nem gondoltam rá. Másnap viszont szinte egyértelműen vacakul voltam, szintén émelygés, délutáni teszt nagyon halvány, de látható pozi lett. 16. napon volt ovum (biztosra tudom)

Annyi a lényeg, ha már terhesség miatt van tünet, akkor a teszt tuti biztos, hogy halványan, de pozi lesz. Mivel csak akkor van terhes tünet, ha már a hcg termelődik. Az más kérdés, hogy az átlagnak azért nem igazán van tünete mensi előtt ennyivel. Én is meglepődtem.

Ha ma még nem is, de holnap egy tesztet ellőhetsz, de szigorúan reggeliből, és csak, ha nem éled bele magad, mert bizony kémiai is lehet ilyenkor.

2019. okt. 1. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem terhességi tünetek.

18-19. napon még valószínűleg be se ágyazódott a petesejt, kivéve, ha korán volt peteérésed, viszont az első tünet az esetek nagyon nagy százalékánál a kimaradt menstruáció.

Viszont ha 18-19-én beágyazódott tényleg, akkor holnap-holnap után már tesztelhetnél.

2019. okt. 1. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezek pms tünetek.
2019. okt. 1. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idősen csak beképzeled magadnak, ez nem degradálás, csak tény... értem, h nagyon akarsz gyereket meg minden (bocsánat, csak “bem baj, ha “becsúszik” xD), de még nincs itt az ideje az állítólagos tüneteidnek... nyugi, türelem...
2019. okt. 1. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!