Lehetek, hogy terhes vagyok? (részletek lent)
Lehet hogy igen, lehet hogy nem. Ha tünet van és a terhesség miatt van, akkor mutatja a teszt. De kétlekm, hogy 29 napos ciklusnál 5 nappal előtte akkora hú de nagy hCG-d lenne.
Egyébként a leírt tünetek klasszikus PMS tünetek is egyben, semmi meglepő nincs rajtuk.
Azért erős kijelentés a nincsenek tünetek.... Pl nekem már 6 nappal előtte voltak, de akkor még nem gondoltam rá. Másnap viszont szinte egyértelműen vacakul voltam, szintén émelygés, délutáni teszt nagyon halvány, de látható pozi lett. 16. napon volt ovum (biztosra tudom)
Annyi a lényeg, ha már terhesség miatt van tünet, akkor a teszt tuti biztos, hogy halványan, de pozi lesz. Mivel csak akkor van terhes tünet, ha már a hcg termelődik. Az más kérdés, hogy az átlagnak azért nem igazán van tünete mensi előtt ennyivel. Én is meglepődtem.
Ha ma még nem is, de holnap egy tesztet ellőhetsz, de szigorúan reggeliből, és csak, ha nem éled bele magad, mert bizony kémiai is lehet ilyenkor.
Ezek nem terhességi tünetek.
18-19. napon még valószínűleg be se ágyazódott a petesejt, kivéve, ha korán volt peteérésed, viszont az első tünet az esetek nagyon nagy százalékánál a kimaradt menstruáció.
Viszont ha 18-19-én beágyazódott tényleg, akkor holnap-holnap után már tesztelhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!