Mitől fáj a mellbimbóm, ha nem vagyok terhes? Részletek lenn.
Figyelt kérdés
A hónaljamnál és beljebb néha fáj a mellem, főleg a jobb, még néha melltartóban is, egyébként elég nagyok, 80C. A mellbimbóim nyomásra érzékenyek, néha fáj, de ez sem állandó, persze igyekszem nem nyomkodni. Orvos a ciklusom közepe után vizsgált, szerinte nem vagyok terhes, teszt szerint sem. Csomót nem érzek egyértelműen, és talán csak megfázott a mellem na de az meg hogy? Szóval ilyenben nem hiszek, nem tudom, mi okozhatja ezt.A menstruációmnak február első napjaiban kell megjönnie, fogamzásgátlót január 3-a óta nem szedek, 20 éves vagyok... ötletek, javaslatok az időnkénti fájdalom elmulasztására?2010. jan. 21. 21:50
1/7 anonim válasza:
a barátod nem szívogatta vagy fogdosta túl durván? attól is fájhat.
2/7 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni ritkán és szerintem "megfázott" olyankor.Még a ruha érintését sem tudom elviselni olyankor.de majd elmúlik szerintem
3/7 anonim válasza:
Nekem is szokott, az orvos azt mondta, valószínű hormonok miatt van. (Nem mondott többet.) Meg még olyat hallottam, hogy izzadásgátló dezodorok okozhatják (vannak sima deok is).
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem, hamar elmúlik... még azon gondolkoztam, hogy a mensit jelezheti, de nem tudom, jelzi-e egy héttel előbb is már...
2010. jan. 22. 09:32
5/7 A kérdező kommentje:
Egy weben tanácsot adó nőgyógyász vírusfertőzésre gyanakszik (övsömör) de nincs látható tünete... merthogy egyébként közben megbetegedtem (torokfájás, fül fájás), de a melleim most jobbak, megint ott tartok, hogy csak a mellbimbóim fájnak ha összenyomom őket... nem tudom, mitől lehet, holnap megyek a háziorvosomhoz, hátha talál valamit. Továbbra is várom az ötleteket, építő jellegű tanácsokat.
2010. jan. 24. 21:23
6/7 anonim válasza:
Szerintem tuti a mensit jelzi, nekem kezdetektől kb. egy héttel előtte fájni szokott már a mellem. ÁLtalában a 2. mensi napra elmúlik. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokta jelezni.... talán egyszer fájtak a mellbimbóim de azt sem tudtam egyértelműen a mensihez kötni... ráadásul nekem amikor elkezdődött, még 2 hét volt mensiig... szóval nem tudom... nőgyógyász vírusfertőzésre gyanakszik, most megyek háziorvoshoz mert más bajom is lett azóta.
2010. jan. 25. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!