Miert nem jon meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazodok ki a ciklusomon. 2 évig fogamzásgátlót szedtem, múlt hónapban hagytam abba mivel babára gyúrunk. Meg is jött rendesen. 19. Ciklusnapon volt ovuláció, minden tünetem megvolt (tojásos nyák, megnövekedett libido, puha nyitott mehszaj). Most vagyok 35. Ciklusnapon. Tehat ovu ota eltelt 16 nap. Nem 14 napnak kene lennie a lutealis fazisnak? 3 napja késik, regebben is mindig 32 napra jott meg de lehet hogy bekavart a gyogyszer. Terhestesztek full negatívak. A legfurabb hogy 31. Nap fél napig ereztem hogy faj a méhem, tipikus meg fog jonni erzes, mar beraktam egy betet is mert annyira biztos voltam benne hogy mindjart megjon. Aztan azota se fajdalom se semmi. Mi lehet??

2020. szept. 9. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:
85%
Bármi lehet az oka, ilyenkor még a hormonháztartás a feje tetején áll, általában kell pár hónap, mire rendbe jön.
2020. szept. 9. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!