Mièrt nem leszek ìgy terhes? Elvileg a megszakìtàs nem vèdekezès.
Hàt akkor az èn pasim nagyon ügyes :)
De ugye volt rà pèlda hogy egy hevesebb èjszaka folyamàn nem vette ki ès belèm èlvezett,mùlt hònapba is kb 4szer,màsnak becsùszik?
Mi is 10 évet "védekeztünk" megszakítással, soha nem volt semmi gond, amikor meg élesben csináltuk a második hónapban összejött.
Szerintem is ott van gond, ahol nem veszi ki időben a férfi vagy nem tudja magát kontrollálni.
A világon nincs annyi véletlen teherbeesés, mint itt gyakori. (itt mindenki védekezik és mégis terhes lesz)
Másnak épp peteéréskor csúszott be. Nektek meg lehet, hogy pont nem.
Nem túl szép dolog, de egy barátnőm is így akart teherbe esni, sőt ő még a peteérését is figyelte titokban és megpróbálta rá venni a pasiját, hogy épp akkor élvezze bele. Egyszer meg is történt,mégsem lett belőle gyerek. Ezzel azt érte el, hogy lebukott és a srác azóta csak óvszer én hajlandó csinálni. (a köztük lévő bizalomról már ne is beszéljünk)
Mi 6 évig védekeztünk megszakítással, első nem megszakításnál terhes lettem.
Tesómék 10 évig, és ő sem lett terhes.
Barátnőmék szintén 6 évig és ő is csak mikor már nem szakították meg lett terhes.
Szóval ezen ne parázz, nem jelez bajt.
23 hkm :)
Mi a ferjemmel 16 eve vagyunk egyutt es szinte az elejetol a megszakitasos modszert hasznaltuk. Terhes csak akkor maradtam mikor elesbe ment es nem vigyazot.
Viszont egy jo tanacs aztan ugyis azt csinalsz amit jonak latsz. Ne akarj ugy teherbeesni, hogy a parod meg nincs teljesen felkeszulve ra, mert rossz vege is lehet a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!