Mièrt nem leszek ìgy terhes? Elvileg a megszakìtàs nem vèdekezès.
Gondolom, nem tudja napra pontosan, mikor kell megjönnie. Pár nappal előtte lengesd be, hogy 3 napja késik, jujj most mi van, nem mersz tesztet csinálni, vársz még pár napot. Próbáld ki!
Nagyon beszedés lesz az első reakciója.
Barátnőm vőlegénye helyből közölte, hogy 100%, hogy nem tőle van, mert ő "vigyázott", úgyhogy lehet takarodni. Ezek után örült is, hogy nem volt terhes.
Nehogy azt hidd, véled nem eshet meg ilyen. Aki tényleg szerelmes, az nem húzza 5-10 évig a családalapítást. Azért élvez beléd, mert nem érdekli, ha abortuszod lesz.
Azt elég konkrétan elmondta, hogy nem akar gyereket, csak te nem fogod fel ésszel.
#23:
Miért veszi ki, ha akartok gyereket?
Ti ebben mi logikát láttok?
Kollégám megmondta, hogy azért így csinálja, mert ő nem felejti el kihúzni és nem lyukad ki. Magyarul nem bízik az asszonyban, és nem akar gyereket. Ő már inkább válni akar.
Miért veszitek ennyire biztosra, hogy akar a párotok gyereket, csak buta a technikához, és kihúzta?
Jajj de bírom az ilyen buta libuskákat.
Gyereket akarsz úgy hogy a pasid "vigyáz", és azt kérdezgeted te mikor esel már végre teherbe.
Lefogadom ha meg mégis összejön azért fogsz kérdést kiírni, hogy nem kell neki a gyerek, el akar hagyni, abortuszra akar küldeni, stb.
Mit nem lehet azon felfogni hogy nem akar gyereket? Ha akarna akkor nem vigyázna hanem menne élesben MINDIG mert ő is várná, hogy összejöjjön.
De ő nem akarja. Akkor te miért? Miért akarod a szöges ellentétét amit ő? És miért nem lehet ezt rendesen megbeszélni?
Leülteted, drágám babát akarok és teherbe esni mihamarabb. Így őszintén. Ha ő is akkor elhagyni ezt a vigyázok dolgot, ha meg nem akar akkor megbeszélni a továbbiakat. Nem akar, jó de meddig? X évig, belefér-e az neked........most folytassam? Hihetetlen hogy felnőtt emberekről beszélünk de egyikőtök sem képes kinyitni a kicsi száját, és elmondani hogy figyelj szívem akarok/nem akarok gyereket.
Miért kell így viselkedni? Ezt értem amúgy mind a kettőtökre.
Én elhiszem neked, csak akkor az nem világos hogy miért vigyáz minden alkalommal? Ezt azok szokták csinálni, akik nem akarják hogy becsússzon.
Nem látok logikát a cselekedeteitekben.
Èn se làtok logikàt az ő csekedeteiben. Akar ő babàt, csak àtlatja hogy mèg vàrnunk kène. Gondolom addig nyüstöltem neki hogy mikor màr mikor màr ő is beleèlte magàt ès amikor ott volt a helyzet hogy hoppà lehet összejött àtgondolta hogy basszus akkor haza kell nekem menni magyarorszàgra.nemtudom. de eldöntötte, hogy be
Etörődöm ès vàrok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!