Ebben e hónapban kezdtunk el próbálkozni a babával. Sajnos ritkán tudunk együtt lenni munkából kifolyólag. Mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
31 évesek vagyunk mindketten. Az előző menstruációm augusztus 24-en kezdődött. 25 napos ciklusaim vannak. Jövőheten csütörtök - pénteken kellene megjonnie. Előtte kb 2 hétig nem voltunk együtt. Sajnos az aktus után sietnem kellett és letusoltam. Vajon mennyi az esélye a babának? Ebben a hónapban már nem is tudunk együtt lenni. Elég stresszes vagyok .2020. szept. 8. 18:30
31/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert sosem csináltam ilyet még.
2020. szept. 15. 19:05
32/37 anonim válasza:
De az a kontroll csík. A rózsaszín vége felől kell lennie a második csíknak ha van baba. De ez egy teljesen negatív teszt. Mikorra nem várod?
33/37 anonim válasza:
Van egy kontroll csík ami mindig erős és ha van egy másik csík akkor terhes vagy, ha csak egy csík van akkor nem. De ez ha megvan a doboz, rajta kell lenni :)
34/37 A kérdező kommentje:
Csütörtök péntek. Elméletileg pont peteérés előtt voltunk együtt.
2020. szept. 15. 19:24
35/37 anonim válasza:
Akkor várj még pár napot a teszteléssel. Amúgy a peteérést nehéz belőni, hacsak nem ultrahanggal követik. De ha teljesen jó időben vagytok is együtt, akkor is 20% az esélye a teherbeesésnek.
36/37 anonim válasza:
En lattam a masodik csikodat a kepen, elegge halvany volt, de ott volt. Mi lett vegul? Sikerult?
Egyebkent en is gyakran felfaztam 22 eves koromig, es kiderult, h endometriozisom van a mehszajnal, es amiatt volt az egesz. Megmutottek, es elmultak a felfazasok is.
Aztan 1 eve kiujult a vesemnel, es ugy tunik, h a petefeszkemnel is. 35 eves leszek..
Ugyh mi lombikra megyunk vegul.
Remelem, te nem jarsz igy! Drukkolok!
37/37 A kérdező kommentje:
Megjött sajnos de késett 3 napot.
2020. szept. 21. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!