Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben e hónapban kezdtunk el...

Ebben e hónapban kezdtunk el próbálkozni a babával. Sajnos ritkán tudunk együtt lenni munkából kifolyólag. Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
31 évesek vagyunk mindketten. Az előző menstruációm augusztus 24-en kezdődött. 25 napos ciklusaim vannak. Jövőheten csütörtök - pénteken kellene megjonnie. Előtte kb 2 hétig nem voltunk együtt. Sajnos az aktus után sietnem kellett és letusoltam. Vajon mennyi az esélye a babának? Ebben a hónapban már nem is tudunk együtt lenni. Elég stresszes vagyok .

2020. szept. 8. 18:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
59%

Mi is terveztük, de mivel össze vissza jött a menstruációm, ezért gyakrabban feküdtünk le mint a döntés előtt.

Én mindig egybol mentem zuhanyozni (Meg megyek is) aktus után, mert könnyen begyullad a húgyhólyagom, így nincsen romantikus 15 perc összebújás, max.zuhi után. :)

A titok:

- stresszmentes napok

- felszabadult aktus

- Boldogság

Nekünk így lett baba, lassan 8 hónapos. :)

2020. szept. 9. 00:07
 22/37 anonim ***** válasza:
Mi is babát tervezünk. Drukkolok neked. Nekem ez a hónap már sajnos elúszott. Szombatra nem vártam erre tegnp 23 napra megjött....
2020. szept. 9. 11:03
 23/37 anonim ***** válasza:
22es vagyok. Azt hozzá tenném én 36 éves vagyok a párom 40...
2020. szept. 9. 11:06
 24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszokat ☺️ nekem jövőheten kellene ,de sajnos vasárnap óta folyamatosan fáj a hasam. Mindig fel vagyok fázva. Ezért van nekem is a tusolos dolgok.
2020. szept. 9. 15:29
 25/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bár amit írok nem a kérdésedhez szól,viszont felfázásodra tudok ajánlani egy nagyon jó terméket.

Én két évig jártam dokihoz ezzel és folyamatosan antibiotikumok adtak, mire agyik ajánlotta ezt.

[link]

Ha gondolod próbáld ki.Egy dobozzal beszedtem és azóta sem voltam soha felfázva. Ennek már 4 éve:)

2020. szept. 11. 10:26
 26/37 anonim ***** válasza:
Szia én a 6-os vagyok. Írd majd meg, hogy mi lesz a vége 😊 szorítok neked. Ma reggel vettem be az első adag méhpempőt+ szedem az e vitamint...
2020. szept. 12. 07:46
 27/37 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem predictor earlyvel. Halvány csík. De nem tudom jól látom e vagy csak beképzelem 😔
2020. szept. 15. 18:20
 28/37 A kérdező kommentje:

[link]

A pont után be kell írni hogy eu.

Csak így engedi.

2020. szept. 15. 18:39
 29/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a csík erős. De csak egy.
2020. szept. 15. 18:48
 30/37 anonim ***** válasza:
Az nem a kontroll csík?
2020. szept. 15. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!