Ebben e hónapban kezdtunk el próbálkozni a babával. Sajnos ritkán tudunk együtt lenni munkából kifolyólag. Mennyi az esélye?
Figyelt kérdés
31 évesek vagyunk mindketten. Az előző menstruációm augusztus 24-en kezdődött. 25 napos ciklusaim vannak. Jövőheten csütörtök - pénteken kellene megjonnie. Előtte kb 2 hétig nem voltunk együtt. Sajnos az aktus után sietnem kellett és letusoltam. Vajon mennyi az esélye a babának? Ebben a hónapban már nem is tudunk együtt lenni. Elég stresszes vagyok .2020. szept. 8. 18:30
21/37 anonim válasza:
Mi is terveztük, de mivel össze vissza jött a menstruációm, ezért gyakrabban feküdtünk le mint a döntés előtt.
Én mindig egybol mentem zuhanyozni (Meg megyek is) aktus után, mert könnyen begyullad a húgyhólyagom, így nincsen romantikus 15 perc összebújás, max.zuhi után. :)
A titok:
- stresszmentes napok
- felszabadult aktus
- Boldogság
Nekünk így lett baba, lassan 8 hónapos. :)
22/37 anonim válasza:
Mi is babát tervezünk. Drukkolok neked. Nekem ez a hónap már sajnos elúszott. Szombatra nem vártam erre tegnp 23 napra megjött....
23/37 anonim válasza:
22es vagyok. Azt hozzá tenném én 36 éves vagyok a párom 40...
24/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszokat ☺️ nekem jövőheten kellene ,de sajnos vasárnap óta folyamatosan fáj a hasam. Mindig fel vagyok fázva. Ezért van nekem is a tusolos dolgok.
2020. szept. 9. 15:29
25/37 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Bár amit írok nem a kérdésedhez szól,viszont felfázásodra tudok ajánlani egy nagyon jó terméket.
Én két évig jártam dokihoz ezzel és folyamatosan antibiotikumok adtak, mire agyik ajánlotta ezt.
Ha gondolod próbáld ki.Egy dobozzal beszedtem és azóta sem voltam soha felfázva. Ennek már 4 éve:)
26/37 anonim válasza:
Szia én a 6-os vagyok. Írd majd meg, hogy mi lesz a vége 😊 szorítok neked. Ma reggel vettem be az első adag méhpempőt+ szedem az e vitamint...
27/37 A kérdező kommentje:
Ma teszteltem predictor earlyvel. Halvány csík. De nem tudom jól látom e vagy csak beképzelem 😔
2020. szept. 15. 18:20
28/37 A kérdező kommentje:
2020. szept. 15. 18:39
29/37 anonim válasza:
Szerintem ez a csík erős. De csak egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!