Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is volt így ? Sikerült...

Más is volt így ? Sikerült mégis ? (Teszt)

Figyelt kérdés
Facelle teszt 11.dpon látható , de nagyon halvány . Másoknál látom , hogy a facelle teszt ilyenkor már szépen látható két csikos. Van olyan akinek szintén nagyon halvány volt mégis terhesség lett belőle ?? Esetleg képet tudtok mutatni ?
2020. szept. 5. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem éppen csak látni lehetett, és teljesen egészséges terhességem volt, azóta meg is született. A 11. dpon még csak pozitívnak sem kell feltétlenül lennie annak a tesztnek, ne az itteni 7-9. dponak hazudott tesztelésekből indulj ki. Az elmaradó menses napján is normális a halvány teszt.
2020. szept. 5. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Várd meg, amíg kimarad a menzeszed, és nem kell majd itt kérdezgetni...
2020. szept. 5. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Az enyèm ilyen volt a 11 dpon dèlutàn. 20 as teszt. [link]
2020. szept. 5. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Nekem ilyen volt. Viszont volt két évre rá kémiai, akkor is ilyenek voltak a tesztjeim, de nem erősödtek. Azért teszteltem korán, mert tüneteim voltak. Amúgy a tesztjeimen látni, hogy biztosabbat a nem várt napja után mutatott.

2020. szept. 5. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Probald meg predictorral. Nekem az a 10.dpon teljesen egyertlemu volt, a Facelle joval halvanyabb.
2020. szept. 5. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ilyen volt 11 dpon. Szerintem elég halvány.

2020. szept. 5. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!