Ovu utáni de mensi előtti időszakban, az összes teszt negatív, de te mégis tudod/érzed, hogy most sikerült?
Még van jó pár napon a nemvárt-ig,de egyszerűen érzem,hogy sikerült.
Szédülgetek,émelygek,rossz a gyomrom,és a melleim furák.
Nem fájnak,nem szúrnak,fizikai elváltozás nincsen,csak egyszerűen érzem hogy vannak. (Másképp nem tudom megfogalmazni).
Ma már teszteltem,természetesen negatív lett.
A fenti tünetek persze lehetnek PMS tünetek is - tudom jó - csak lehet hogy eddig nem figyeltem rájuk.
Én nem éreztem,hogy sikerült. Nem éreztem semmit, csak volt egy-két tünetem. De én már mensi előtt jó pár nappal pozit teszteltem!
De ezek a tünetek bármit jelenthetnek! Várni kell!
Viszont nagyon könnyen be is lehet beszélni a dolgokat!
Mikor én terhes lettem a nem várt idején volt egy olyan nap amikor felültem az ágyban és ilyen fura bizsergést éreztem pár percig mig ki nem keltem az ágyból...Akkor ágyazódhatott be,azután teljesen megváltozott a közérzetem,de biztosan akkor se tudtam hogy na ez most összejött,mert nem akartam elhinni(2 év védekezés nélkül)rá 2 hétre mutatta ki a teszt..Addigra émelygés,szurkálás/feszülés az alhasamon,és éreztem a méhem,a melleimen "kiszíneződtek" az erek,és nagyon fájtak..Drukolok hogy sikerüljön!:)
Persze én nem lehetek anya mert elvetéltem,most meg még a peteérésemet se 'érzem'....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!