Hány percig tartott a gyerekcsinálás és melyik napszakban történt?
#12 te kis humor-herold.
Azt hittem az lesz, hogy "a férjem azóta sem ismeri a gyerek apját".
"Mi a leghatékonyabb"
A dugás
"melyik szög"
százas
"melyik napszakban"
Ha ronda a partner, akkor sötétedés után, egyébként bármikor.
"hány percig kell"
Neked még úgy 30 évig.
Nem tudom melyik aktusunkból lett a babánk, mert ovutól független együtt vagyunk minden második vagy harmadik nap. Szerintem ez a normális.
Te hogy gondoltad ezt a kérdést kérdező?
Én most skippelem azt a verziót, hogy troll vagy. (Ha igen, akkor leírtam feleslegesen pár karaktert)
Férfiaknál érdemes előtte 3 napig tartogatni a patront, ergo addig ne szexeljetek, ne könnyezzen a gyìk, mert több lesz benne a spermium. Nőknél mindenképpen számolni kéne peteérést, ha 28 napos a ciklusod akkor ez a menstruáció kezdetétől számított 14.nap, tehát a 13.és 14. napon érdemes együtt lenni. A póz misszionáriusban optimális mert ha párnát teszel a csípőd alá és fekszel utána egy darabig akkor nagyobb eséllyel jut a spermium a megfelelő helyre. Az sem árt ha van orgazmusod mert az méhösszehùzòdást eredményez, ennek van egy minimális szívóhatása. A napszak szerintem lényegtelen és az aktus hossza is. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!