Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki azt mondja hogy...

Mindenki azt mondja hogy kapcsoljam ki az agyamat gyerekcsinálás terén, de mégis hogyan?

Figyelt kérdés
már van egy 7 éves fiam,ő természetes uton jött gyorsan.A másodikkal már 4éve szenvedünk,mindenfélét kiprobáltunk már,még a lombikot is.Azt mondja mindenki,hogy mindig erre gondolok.De hogy tudnák nem erre gondolni?
2009. szept. 11. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi 2 éve és pár hónapja próbálkozunk.

Ebben a hónapban eldöntöttük, hogy külföldre költözünk, meg is van a jegy 10 nap múlvára.

Ekörül forogtak a gondolataim, meg amúgy is beletörődtem, hogy mivel nagy a tesztoszteronom és kicsi a progeszteronom, valószínűleg nem lehet babám egy kisebb hormonbomba előtt.

Mára nem vártam, de reggelente rosszul voltam, minden nap emlékszem az álmaimra kb másfél hete, volt itthon fölösleges teszt, amit úgysem vinnénk, megcsináltam hát tegnap.. Majd leestem a székről, mikor pozitív lett.

Szóval tényleg bejön. De kell hozzá valami, hogy automatikusan elterelődjenek a gondolataid..

Én drukkolok!

2009. szept. 11. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Mi csak egy éve próbálkozunk, de ez is hosszú idő ahhoz, hogy minden percben a babára gondolok. Figyu, ha van már egy egészséges csemetéd, akkor másodszor is fog sikerülni! Egyszerűen még nincs itt az ideje, és van más dolgod az életben, amit előtte meg kel oldanod. Pozitív gondolkodás nagyon fontos! Én két hete máshogy próbálom felfogni a baba dolgot. Eddig mindig kiborultam , sírtam..., de most már tudom, hogy lesz babánk, és neked is!!! Ha te negatív vagy, akkor a negatív dolgokat fogod vonzani, és u.e van fordítva is. Nem mondom, hogy néha nem szorul össze a szívem, de erőt kell venni magunkon!!! Hidd el sikerülni fog a baba nálatok, és nemsokára jön az a pici lélek hozzátok!
2009. szept. 11. 08:36
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi,aranyosak vagytok.Talán a fiam iskola kezdése eltereli a figyelmemet.
2009. szept. 11. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem abban a hónapban sikerült, amikor először eldöntöttem magamban, hogy most nem fogok görcsölni, aggódni, hisztizni, ha megjön a vérzésem, akkor gyászolni. Megnyugodtam, és elfogadtam, hogy majd akkor jön a baba, amikor jönni akar, a legtöbb, amit megtehetek érte, hogy (jó időben) jókat szeretkezem a férjemmel, és nem készítem ki az ő idegeit, meg nem bánok vele tenyészbikaként.

És ebben a hónapban jött össze. Szóval tényleg lehet benne valami, hogy nem szabad rágörcsölni.

2009. szept. 11. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszadó! Mit jelent az, hogy minden éjjel emlékezel az álmodra? Ilyet még nem is hallottam, mint terhességi jelet. :) Egyébként gratulálok a pozi tesztedhez!!! :)
2009. szept. 11. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia ! Mintha én írtam volna ! Nekem is 7 éves a kisfiam anno viszonylag hamar - fél éven belul osszejott. A másodikkal mi kb 1 éve próbálkozunk intenzíven eddig sajnos sikertelenul. Próbálok nem gondolni rá de sajnos nem egyszeru. Voltunk kirándulni, most kezte az iskolát ez némileg lefoglal, lefoglalt persze csak ideig-óráig. Lehet azt kéne hogy adok magunknak egy határidot mondjuk év végéig nem foglalkozni vele és ha nem sikerul az új évben elso dolgom lessz orvoshoz fordulni. Nem tudom mi lenne jó de ezt magamban kell elhatárolnom. Hát próbálkozom..... Az utóbbi idoben elég sok minden osszejott ami idegeskedéssel stresszel járt úgy hiszem ez is kozrejátszott abban hogy nem sikerult. Túl kéne valahogy jutnom rajta és akkor talán sikerulne. Remélem csupán ennyi oka van annak hogy nem sikerult bár félek attól is ha esetleg más van a dolog mogott. Drukkolok Neked mint sorsátársamnak hogy sikeruljon legyoznod onmagad és megpróbálni konnyedebben venni gondolatban a babaprojektet.
2009. szept. 11. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam elterelni a gondolataimat, de azért az lehetetlen, hogy az ember teljesen kikapcsolja az agyát. Én eldöntöttem, hogy elkezdek sportolni és diétázni, de mindig csak a peteérésig, utána meg pihenek, hogy szépen be tudjon ágyazódni. Hosszú hónapokra rendezkedtem be így, aztán az elsőben sikerült. Pedig előtte sokáig próbálkoztunk mi is. Én úgy érzem, hogy az segített, hogy valamit meg akartam változatni magam körül, de ettől függetlenül azért gondoltam végig a babára.. Remélem mielőbb sikerül nektek is!!
2009. szept. 11. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Kérdezte az egyk válaszoló az álmokat...

Nem tudom:) Mikor a fiammal voltam terhes is emlékeztem rájuk. Ezt úgy kell érteni, hogy éjjel, ahányszor felkelek, mindig tudom, mit álmodtam, és meg is marad az emlék.

Egyébként normál állapotban 1000-ből egyszer emlékszem csak.

És most másfél hete megint:)

Csak olyan nagy hülyeségeket álmodom, nem mindig jó emlékezni rá.

Valahogy biztos összekapcsolódhat a terhességgel, akár pszichésen, mert máskor nincs ilyen:)

2009. szept. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!