Mindenki azt mondja hogy kapcsoljam ki az agyamat gyerekcsinálás terén, de mégis hogyan?
Mi 2 éve és pár hónapja próbálkozunk.
Ebben a hónapban eldöntöttük, hogy külföldre költözünk, meg is van a jegy 10 nap múlvára.
Ekörül forogtak a gondolataim, meg amúgy is beletörődtem, hogy mivel nagy a tesztoszteronom és kicsi a progeszteronom, valószínűleg nem lehet babám egy kisebb hormonbomba előtt.
Mára nem vártam, de reggelente rosszul voltam, minden nap emlékszem az álmaimra kb másfél hete, volt itthon fölösleges teszt, amit úgysem vinnénk, megcsináltam hát tegnap.. Majd leestem a székről, mikor pozitív lett.
Szóval tényleg bejön. De kell hozzá valami, hogy automatikusan elterelődjenek a gondolataid..
Én drukkolok!
Szia!
Nekem abban a hónapban sikerült, amikor először eldöntöttem magamban, hogy most nem fogok görcsölni, aggódni, hisztizni, ha megjön a vérzésem, akkor gyászolni. Megnyugodtam, és elfogadtam, hogy majd akkor jön a baba, amikor jönni akar, a legtöbb, amit megtehetek érte, hogy (jó időben) jókat szeretkezem a férjemmel, és nem készítem ki az ő idegeit, meg nem bánok vele tenyészbikaként.
És ebben a hónapban jött össze. Szóval tényleg lehet benne valami, hogy nem szabad rágörcsölni.
Első vagyok.
Kérdezte az egyk válaszoló az álmokat...
Nem tudom:) Mikor a fiammal voltam terhes is emlékeztem rájuk. Ezt úgy kell érteni, hogy éjjel, ahányszor felkelek, mindig tudom, mit álmodtam, és meg is marad az emlék.
Egyébként normál állapotban 1000-ből egyszer emlékszem csak.
És most másfél hete megint:)
Csak olyan nagy hülyeségeket álmodom, nem mindig jó emlékezni rá.
Valahogy biztos összekapcsolódhat a terhességgel, akár pszichésen, mert máskor nincs ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!