Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen frusztrált?

Figyelt kérdés
Korombeliek sorra esnek teherbe első próbálkozásra, sokaknak csak becsúszik. Én meg bármit megadnek a babaer de nem jön! Szeptemberben megyek dokihoz. Bevallom nagyon zavar és nagyon idegesít már a sok kismama körülöttem. A legjobban azt utalom mikor elkezdenek nyavajogni hogy jaj de hányingerem van. Más mit meg nem adna azért, hogy az legyen... És zavar. Bármennyire csúnya dolog de nagyon nagyon zavar. Körülöttem mindenki terhes. Minden elismerésem azoké a nőké akik éveket várnak a csodára!
2020. aug. 31. 19:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%
Csak az vessen követ a kérdezőre, aki még soha, egyetlen egyszer sem érzett fájó, mélyről jövő igazi irigységet más ember iránt, legyen az bármilyen ok.
2020. szept. 2. 14:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Érezni egy dolog, cselekedni, cseszegetni másokat egy másik dolog.
2020. szept. 2. 16:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
És hol írta a kérdező, hogy cseszeget másokat?
2020. szept. 2. 17:43
 24/24 anonim ***** válasza:
63%

Az egész kérdés egy cseszegető, provokatív stílusú förmedvény, ami semmire nem jó, csak szítani a vitát.

Az ilyen gondok feldolgozását pszichológus segítségével meg lehet oldani, nem kell hozzá vitát szítani. Bárki, aki járt már ezen az oldalon, tudja, hogy ebből 10 oldalon keresztüli anyázás lesz minden egyes alkalommal.

2020. szept. 2. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!