Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen frusztrált?

Figyelt kérdés
Korombeliek sorra esnek teherbe első próbálkozásra, sokaknak csak becsúszik. Én meg bármit megadnek a babaer de nem jön! Szeptemberben megyek dokihoz. Bevallom nagyon zavar és nagyon idegesít már a sok kismama körülöttem. A legjobban azt utalom mikor elkezdenek nyavajogni hogy jaj de hányingerem van. Más mit meg nem adna azért, hogy az legyen... És zavar. Bármennyire csúnya dolog de nagyon nagyon zavar. Körülöttem mindenki terhes. Minden elismerésem azoké a nőké akik éveket várnak a csodára!
2020. aug. 31. 19:35
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ma is ebédelek nézem a Facebook stroykat. Jeee egy csaj aki nem terhes.. Majd a következő képen ott a nagy pocakja.. Ma csak 3 ismerősömről tudtam meg, hogy terhes. De ez napi szinten megy.
2020. aug. 31. 19:38
 2/24 A kérdező kommentje:
Sosem műtöttek meg, én meg is mondtam h saját akaratomból engem soha nem is fognak. Már a különböző műtéteket nézem, hogy mi segítene.. Komolyan nagyon mély pontra kerültem.
2020. aug. 31. 19:41
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem tudsz tenni, ezt túl kell élni, míg nem jön a saját babád.

Én is átéltem, próbáltam nem irigykedni, nem sírni, legyürni a vágyat meg a fájdalmat, pozitívan gondolkodni és minden kiskutyafülét, de az érzés csak akkor múlt el, mikor én is várandós lettem.

Mert akkor már megadatott, amire vágytam. Nyugi, a doki segíteni fog, jövőre már te is babazol :)

2020. aug. 31. 19:42
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen műtétről beszélsz mégis?
2020. aug. 31. 19:48
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Mióta próbálkoztok?
2020. aug. 31. 19:48
 6/24 anonim ***** válasza:
63%

Elhiszem hogy nehéz, és bánt, de azért utálni azokat akiknek sikerült nem szép dolog.fel fogja az idegrendszered emészteni ez a sok méreg amit a kismamák iránt érzel. Ha más nem zárd ki őket az életedből ha ennyire zavarnak, ennek igy amugy sincs értelme hogy titkon utálod őket ezért.

Drukkolok hogy átéld amit ők.

2020. aug. 31. 19:50
 7/24 anonim válasza:
100%
Én tavaly január óta háromszor voltam terhes. Utoljára múlt pénteken derült ki hogy 9.héten ismét elhalt. Amint lehet, mi is megyúlünk párommal genetikai tanácsadásra és vizsgálatra, mert nekünk nem a teherbeesés a gond, hanem a megtartása. Az elsőnél nagyon kiborultam, a második után még jobban, annyira, hogy a munkahelyemen is felmondtam, mert féltem, hogy ha még egy kedves ügyfél tapló módon szól hozzám akkor őszintén fogok neki válaszolni és kirúgnak. Annyit tudok mondani, hogy ne búsulj, ha nem esel teherbe vanég annyi lehetőség. Ivf, örökbefogadás, stb.
2020. aug. 31. 19:52
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Én hálát adok az égnek, hogy megadatott a baba és együttérzek azokkal, akiknek nem jön, nem megkeseredett képűnek tartom őket.

És nem érzem, hogy pont az ő közelükben kell feltétlenül örömködnöm.

Az ilyen empátia nélküli, gusztustalanul rosszindulatú embereknek nem való gyerek, mint te, mert ezt az érzèketlenséget adjátok tovább.

2020. aug. 31. 20:13
 9/24 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj, de ha ilyen idegbeteg vagy mit fogsz csinálni egy bömbölő csecsemővel akivel éjszakázni kell, vagy egy 1 évessel, aki még semmit nem fog fel és folyton hülyeségeket csinál? 7 hónapig hánytam terhesen naponta tízszer, de a hányásnál sokkal rosszabb volt az állandó hányinger, csoda, hogy túléltük mindketten a terhességet. Remélem, hogy ha már ennyi empátia szorult beléd, akkor te is megtapasztalhatod milyen a vészes terhességi hányás.
2020. aug. 31. 20:16
 10/24 anonim ***** válasza:
77%

Irigy. Vágod? Idegesítik a terhes nők...

Semmi bajom azzal, aki örül más boldogságának, de személyesen is van szerencsém ilyen emberhez, mint a kérdező. Amikor teherbe estem, kettőről is visszahallottam, hogy azért nem gratuláltak meg kerestek, mert nem tudnak örülni nekem irigységből.

2020. aug. 31. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!