Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen frusztrált?

Figyelt kérdés
Korombeliek sorra esnek teherbe első próbálkozásra, sokaknak csak becsúszik. Én meg bármit megadnek a babaer de nem jön! Szeptemberben megyek dokihoz. Bevallom nagyon zavar és nagyon idegesít már a sok kismama körülöttem. A legjobban azt utalom mikor elkezdenek nyavajogni hogy jaj de hányingerem van. Más mit meg nem adna azért, hogy az legyen... És zavar. Bármennyire csúnya dolog de nagyon nagyon zavar. Körülöttem mindenki terhes. Minden elismerésem azoké a nőké akik éveket várnak a csodára!
2020. aug. 31. 19:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%

És akkor mi van, ha irigy? Nincs joga hozzá, ha nem adatok meg neki a világ legszebb dolga és csak nézheti, hogy másoknak igen?

Én is irigy voltam. Nekem is nehéz volt gratulálnom a terheseknek. És nem azért, mert utáltam őket, hanem olyan iszonyatos fájdalmat okozott latni, hogy masnak megadatik, ami nekem nem, hogy azt leírni sem tudom.

Az irigység azt jelenti, hogy vágysz valamire, ami másnak is van. Mondjuk egy gyerekre. Mi ebben a bűn?

Mindenki vágyik valamire, ami másnak megadatik, neki meg nem.

2020. aug. 31. 20:24
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

1. Minek nézegeted a fb? Egy gonddal kevesebb lenne.

2. Ha nem forognál csak ekörül nem lennél frusztrált se ilyen savanyú.

3. Foglalkozz magaddal, a pároddal. Kapcsolódjatok ki, élvezzétek a kettesben töltött időt.

Mielőtt hadakoznál, hogy jaj de könnyen beszélek.. Az első lányunkra 2 évet vártunk. 😉

2020. aug. 31. 20:25
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Az ilyenek képtelenek lefoglalni magukat. Alig várják, hogy peteérésük legyen, vesznek egy marék LH tesztet, feltöltik ide melyik pozitív. Ha pozitív, füttyentenek a fütyinek, hogy élvezzen azonnal belé (szegény pasi), aztán a 10. "dépéón" idepakolgatják a negatív semmi tesztjeiket, majd amikor megjött időben, akkor kételkednek hogy vér volt e. Aztán amikor felvilágosítják hogy igen menzesz volt, akkor idejönnek ríni hogy mindenki terhes csak ők nem

Ugyan hogy fér ebbe bele az utazás szórakozás, szerelem, öröm?

2020. aug. 31. 20:29
 14/24 anonim ***** válasza:
22%

Lehet, hogy volt már elég szórakozás, szerelem, öröm és most a gyerekre vágynak.

Vagy erre az a jó reakció, hogy ahogy ti kívanjátok itt, hogy érezze át, milyen a terhességi vészes hányás, úgy mi meg kívanjuk, hogy haljanak meg a gyerekeitek és érezzétek àt milyen az, amikor nincsenek?

Eszem megáll, milyen megkeseredettek és savanyúak vagytok, hogy ide jártok a meddőket cseszegetni. Csak nehogy aztán pofán vágjon titeket is az élet.

2020. aug. 31. 20:36
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
A meddők cseszegetnek minket. Minden áldott nap van egy ilyen nyomorék aki itt picsog.
2020. aug. 31. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Tudom, hogy nehéz.. nekünk 7 év volt. Legjobb barátnőm akkor lett terhes mikor nekem meglett a missed ab. Nehéz volt a szüléséig, de ott voltam és fogtam a kezét, nem volt jó párkapcsolata. Ott voltam, fájt, mert én mindennél jobban vágytam rá, de végig csináltam vele együtt. Élmény volt és igen nehéz más terhesek társasága, mikor az embernek nem jön a csoda. De az élet ilyen, ezen tudni kell átlépni, és ha már eldöntötted, hogy márpedig te anya leszel, akkor nem szabad így hozzáállni, jönni fog az a kicsi, lehet kell némi segítség, de lesz és pont. És nem másokat kell nézni. Tervezz bármi mást, tereld a figyelmed amennyire lehet, legyen valami cél, pl egy nagy nyaralás jövőre, és mondd, hog yna még egy nagyot nyaralunk aztán jöhet a baba. Akkor fog jönni mikor annyira nem is számolsz rá, nekem legalábbis így volt kétszer is :) Bár csak egy terhesség lett sikeres, de mindkét alkalommal akkor lettem terhes, mikor fejem tettem volna rá, hogy nem sikerült és azokban a ciklusokban letojtam az egészet, mert tudtam, hogy esélytelen (egyszer voltunk együtt, alacsony volt a progim, nem mutatott ovut a görbém.. .szóval nyomós indok állt velem szembe, hogy na most tuti nem, erre még is :D ) Szóval csak előre kell nézni és nem másoktól irigyelni :) Legalább lesz kitől tanácsot kérni ;)
2020. aug. 31. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
Szedjél hangyát boxkesztyűben.
2020. aug. 31. 20:57
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Hűha, továbbra sem értem, hogy miért kell akár egyik, akár másik oldalnak ennyire alpári módon egymásnak esnie. Egyikőtök sem érdemel gyereket, mert semmi empátiára nem fogjátok tudni megtanítani. Mindegy, hogy van-e már vagy még vártok rá. Nyugodtan szégyellje el magát mindenki, aki azért cseszeget másokat, mert terhesek/meddők.
2020. aug. 31. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Jaj, nekem meg ebből van elegem. Ha valakinek nem jön a baba, vizsgáltassa ki magát, ne itt rinyáljon. Aki meg terhes, ne itt nyávogjon, hogy jaj, a rosszullétek... Tudta mindenki, aki gyereket tervezett, hogy a terhességgel vele jár a rosszullét, szerintem nem újdonság.

Most senki ne jöjjön nekem azzal, hogy jaj, hát a vészes hányás, meg nem számított rá, mert viszonylag kevés embernek van... Persze, viszonylag kevés ember meddő, mégis vagyunk itt egy csomóan.

Mindenkinek megvan a maga baja, nem itt kell emberkedni a másik anonim Juliskának, hogy kinek sz@rabb az élete.

Mielőtt valaki belém áll, én is meddő kapcsolatban élek. Nem a meddőket vagy a terheseket nézem le, hanem azokat, akik tudatos döntést hoztak, aztán nyávognak a következmények miatt, meg azokat, akik semmit nem tesznek a céljaikért hanem csak várják a sült galambot.

2020. aug. 31. 22:11
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
20: azt nem látják be sokan, hogy a GYK nem a pszichológusuk (vagy a nőgyógyászuk) magánrendelője.
2020. szept. 1. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!