Mi ez a sok "lehetek terhes?", "ez halvány pozi?", "ez terhesség jele?" kérdés a menstruáció előtt 2-3-5 napokkal?
Nem arról van szó, hogy valaki mennyit tesztel, hanem arról van szó, hogy nem fogja fel a hülye agya, hogy senki méhébe nem látunk bele, és nem tudjuk a menstruàciója előtt, hogy van e benne gyerek vagy nincs.
Minden érthetetlen kérdezőnek le is írja valaki, hogy ezt nem lehet tudni, nap nap és a teszt biztosra kimutatja majd, egészséges pároknak is 20-30% hogy összejön. És nem fogják fel, ugyanúgy jön a kérdés :bablevest ettem, szellős vagyok, lehetek e terhes?” ostobaság...
Persze, értem én, hogy mire gondolsz, de igazából a tudatlan emberekkel nem lehet mást csinálni, csak felvilágosítani őket. Ha egy 15 éves lánnyal kevesebb lesz terhes; ha egy buta, tanulatlan nő is később a mi tanácsaink alapján tud segíteni majd a saját gyerekének; ha majd a 18 éves fiú nem azt írja, hogy imádkozik, hogy a 16 éves barátnője elvetéljen, és eszébe sem jut magától, hogy legközelebb védekezzen, de mi mondjuk neki... stb akkor már megérte. Nem csak azt kell nézni, hogy nekünk mi a hasznos az oldalból, nekik az is hasznos, ha valaki megválaszolja a marhaság kérdéseiket, mert sajnos nem volt nekik senki, aki elmondja. Én inkább sajnálom őket.
Nekem nem a válaszokkal van a gondom, hanem a stílussal, lásd:
"nem fogja fel a hülye agya".
Miért kell ezt így? Honnan jön egy ilyen indulat egy teljesen vadidegen ember tőled fényévekre álló problémája miatt elő belőled?
Még ha ez lenne a munkahelyed és kötelező lenne válaszolnod itt minden kérdésre, megérteném. De nem kötelező. Akármikor dönthetsz úgy, hogy valamivel nem foglalkozol, mert unod, idegesít vagy érdektelen. De azt választod, hogy elolvasod, foglalkozol vele és válaszolsz. Miért?
Azért ez a sok indulatos kérdés, mert akárhányszor leírhatják, hogy nem lát senki beléjük, nem fogják fel. Mintha a falnak válaszolgatnának itt nagyon sokan.
Szerintem érthető, hogy az ezredik ilyen kérdésnél senkinek sincs kedve újra és újra kedvesen leírni a valóságot, azt hogy SENKI NEM LÁT SENKI MÉHÉBE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!