Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi ez a sok "lehetek terhes?",...

Mi ez a sok "lehetek terhes?", "ez halvány pozi?", "ez terhesség jele?" kérdés a menstruáció előtt 2-3-5 napokkal?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy annyira szeretnék már, meg várják, reménykednek, de igazából ezeknek a kérdéseknek semmi értelme, senki nem tudja megmondani biztosra az ilyet még ilyenkor, nem?
2020. aug. 27. 10:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem arról van szó, hogy valaki mennyit tesztel, hanem arról van szó, hogy nem fogja fel a hülye agya, hogy senki méhébe nem látunk bele, és nem tudjuk a menstruàciója előtt, hogy van e benne gyerek vagy nincs.

Minden érthetetlen kérdezőnek le is írja valaki, hogy ezt nem lehet tudni, nap nap és a teszt biztosra kimutatja majd, egészséges pároknak is 20-30% hogy összejön. És nem fogják fel, ugyanúgy jön a kérdés :bablevest ettem, szellős vagyok, lehetek e terhes?” ostobaság...

2020. aug. 28. 06:12
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Persze, értem én, hogy mire gondolsz, de igazából a tudatlan emberekkel nem lehet mást csinálni, csak felvilágosítani őket. Ha egy 15 éves lánnyal kevesebb lesz terhes; ha egy buta, tanulatlan nő is később a mi tanácsaink alapján tud segíteni majd a saját gyerekének; ha majd a 18 éves fiú nem azt írja, hogy imádkozik, hogy a 16 éves barátnője elvetéljen, és eszébe sem jut magától, hogy legközelebb védekezzen, de mi mondjuk neki... stb akkor már megérte. Nem csak azt kell nézni, hogy nekünk mi a hasznos az oldalból, nekik az is hasznos, ha valaki megválaszolja a marhaság kérdéseiket, mert sajnos nem volt nekik senki, aki elmondja. Én inkább sajnálom őket.

2020. aug. 28. 08:06
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nem a válaszokkal van a gondom, hanem a stílussal, lásd:

"nem fogja fel a hülye agya".

Miért kell ezt így? Honnan jön egy ilyen indulat egy teljesen vadidegen ember tőled fényévekre álló problémája miatt elő belőled?

Még ha ez lenne a munkahelyed és kötelező lenne válaszolnod itt minden kérdésre, megérteném. De nem kötelező. Akármikor dönthetsz úgy, hogy valamivel nem foglalkozol, mert unod, idegesít vagy érdektelen. De azt választod, hogy elolvasod, foglalkozol vele és válaszolsz. Miért?

2020. aug. 28. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:
28%

Azért ez a sok indulatos kérdés, mert akárhányszor leírhatják, hogy nem lát senki beléjük, nem fogják fel. Mintha a falnak válaszolgatnának itt nagyon sokan.

Szerintem érthető, hogy az ezredik ilyen kérdésnél senkinek sincs kedve újra és újra kedvesen leírni a valóságot, azt hogy SENKI NEM LÁT SENKI MÉHÉBE.

2020. aug. 28. 11:53
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Persze, hogy nincs kedve leírni. De nem is kötelező leírnia, pont ezt mondom. Ez nem egy ügyfélszolgálat, ahol minden itt levőnek kötelező mindenre válaszolni. Ha nem akarja elmondani 1000x, akkor ne tegye! De csak azért így beszélni, mert ő unja, hát nem tudom, ez nem a kérdezőt minősíti, hanem a válaszadót.
2020. aug. 28. 12:15
 16/17 anonim ***** válasza:
28%
Persze, de el kell mondania, mert mindenki úgy gondolja, hogy minden úgy van, ahogy ő kitalálta, és a közléskényszer kihozza belőle. Mindenki mindent is jobban tud, így muszáj leírnia ezredszerre ugyanazt a három sort, mert ha nem teszi, akkor nem volt jó megmondóember. 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 28. 12:46
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Igen ezt en sem ertem. En heti egy ilyen kérdést nyitok meg és vagyok hajlandó rá válaszolni. És békés az életem és paraszt sem vagyok másokkal. Miért jobb ha te most paraszt vagy Gizivel? Akkor Juli nem fogja megkérdezni? De. Meg fogja.
2020. aug. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!