Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tergesség alatti menstruáció?...

Tergesség alatti menstruáció? Vagy ilyenkor teljesen megszűnik?

Figyelt kérdés

2020. aug. 19. 11:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen megszűnik teljesen.
2020. aug. 19. 11:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Menstruáció nem létezik terhesség esetén.

Vérzés viszont előfordulhat, sajnos a legtöbbször nem jó jel, ha vérzés van főleg az elején.

Jobb esetben egy kis progi hiány okozza vagy valamilyen kis ér megpattanása. Rosszabb esetben hematóma, ami gyakran nem okoz gondot, de lehet vetélés is.

Ilyenkor midig kevesebb mennyiségre a vérzés mint egy mensinél, a színe is vagy barnás vagy nagyon világos piros. Rövidebb ideig tart.

A vérzés ellenére, ha terhesség van, a teszt attól még pozitívat mutat.

Alapvetően vérzéskor nem gondolunk terhességre, hisz az a legfőbb tünete a sikertelenségnek.

2020. aug. 19. 12:03
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Nekem még 3 hónapig volt vérzésem. Ugyanakkor jött meg amikor a menstruációmnak kellett, se színbe se időben nem volt semmi eltérés. Ezért se tudtam, hogy terhes vagyok, a 4. hónapban elmaradt a vérzésem, és pozitív tesztem lett, majd az Uh-n meglepődtünk, hogy mennyi idős.
2020. aug. 19. 12:36
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Terhesség alatt nincs peteérés, tehát menstruáció sem.
2020. aug. 19. 12:43
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem te se vállalj még egy ideig gyereket...
2020. aug. 30. 23:26
 6/21 A kérdező kommentje:

Drága 5-ös!

17 éves vagyok, nem szeretnék egy ideig. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mert van olyan ismerősöm, aki ekkor is menstruált.

De ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, akkor inkább hanyagold az oldalt. Köszi.

2020. aug. 31. 02:27
 7/21 anonim ***** válasza:
LoL
2020. aug. 31. 21:15
 8/21 A kérdező kommentje:

7

Örülök,hogy jól szórakozó. Esetleg nincs jobb dolgod hétfő este negyed 10-kor? Nem muszáj reagálni. Pláne feleslegesen.

2020. szept. 1. 01:47
 9/21 anonim ***** válasza:
Imádom amikor az emberek a semmin felhúzzák magukat.
2020. szept. 1. 16:32
 10/21 A kérdező kommentje:

9:

Én pedig imádom, amikor halál feleslegesen írnak valamit válasz helyett. Hidd el, neked is egyszerűbb, ha inkább nem írsz semmit. Mindenki jobban jár.

2020. szept. 2. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!