Kinek milyen tünetei voltak terhessègnèl mèg a mensi elmaradàsa előtt?
Hú ezt a kérdést még nem tették fel... Ma.
Az első tünet a kimaradt menzesz. Előtte minden más pms tünet.
Semmi, még pms tüneteim sem voltak.
6 héttéől kezdődött, azzal, hogy nem tudtam meginni a reggeli kávém.
Azóta nonstop hányinger mindentől, plusz gdm.
15hkm
Első terhesség: elmaradtak a pms tünetek, emiatt már javában késett a havim mikor eszembe jutott, hogy nocsak nocsak nem jött meg 6 napja. Ahogy beértem a patikába elkezdett fájni a hasam XD (sajnos ez a terhesség rövid életű volt, ikreket veszítettünk)
Második terhesség: 11.dpo-n megszédültem úgy istenesen, pedig ültem sose éreztem ilyet, minden elsötétült egy pár másodpercre. Majd hazafele a buszon furán görcsölt a hasam, mensi előtt mindig teljes alhas meg derék fájdalmam van, akkor meg csak méh területén köldök alatt tenyérnyi részen fájt.... amúg yis nagy tesztelős vagyok hát gondoltam utcu neki, és lám halvány pozi lett a tesztem. Tehát, terhesség miatti tünettel már pozit lehet tesztelni, na onnantól egész terhesség végéig émelyegtem. Én hülyeségnek találom azt, hogy nem lehet elmaradt mensi előtt terhes tünet, hol ott millióan tesztelnek már 2-3 nappal hamarbb egyértelmű pozit, tehát hcg már van ami okozhat tünetet. Nyilván minden ember más mindenki másképp reagál a hormonokra és jellemzőbb, hogy 6. héttől lesznek tünetek ami ugye két héttel elmaradt mensi után van. De attól még igen is van akinek hamarabb lesz tünete. És márpedig, ha valaki tesztem azt maradok magamnál 27 év alatt sosem szédült meg, az elég lehet már egy teszteléshez nem várt előtt pár nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!