Lehet h mar megint babas vagyok? Nagyon ciki lenne ilyen hamar
és ha most mégis terhes lennél, akkor elvetetdnéd??
komolyan?????
Utolsó, nem kell egy évet várni, ezt a dokik csak a császárosoknak tanácsolják, a szervezet meg okosabb, mint a dokik, csak akkor leszel terhes újra, ha a szervezeted felkészült.
Ezt leszámítva egyetértek veled, hogy kétesélyes a dolog. Tesztelj kérdező, reméljük nem vagy az, és legközelebb védekezz, gondolom tudod, hogy az sem túl biztos védekezés, ha félúton húzza fel az óvszert, mert az előváladéktól is lehet teherbe esni.
Én is hasonlóan jártam, 6 hét után első alkalommal becsúszott, és már kezdtem a tüneteket érezni, de vettem egy tesztet és nega lett. Már 10 hós a fiam, a mensim még mindig rendszertelen, igaz már spirált is tetettem fel, de még szoptatok, és amíg szoptatsz, lehet rendszertelen a mensid.
Vegyél egy tesztet, jobb mint a bizonytalanság!
Szerintem is mindenképpen tesztelj egyet,mert a biztos,rosszabb igy bizonytalanságban lenni,és igen egyébként mig szoptatsz nem biztos,h beáll rendesen a menszesz,lehet,h ki is marad,de a teszt a biztos.
Ird majd meg,ha a teszt mellett döntesz,h mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!