9 hónapos a lányom. úgy néz ki újból jön hozzánk a gólya. Szerintetek korai? Vagy ciki hogy ilyen hamar megint babás vki?
A vélemények kimenetelétől függetlenül természetesen marad a baba :) csak kíváncsi vagyok ki-mit gondol erről....
9 hónap már elég hogy az első szülés után regenerálódjon a szervezet és a következő babára rendesen felkészüljön?
Szia!
Szerintem 9 hónap alatt még nem teljesen tud regenerálódni a szervezet. De van nagyon sok jó oldala a kis korkülönbségnek. Köztem és a hugom között is 18 hónap volt a korkülönbség, de ismerek olyat, ahol 15 hónap, sőt olyat is, ahol csak 11 hónap van a két gyerek között.
Semmiképpen nem ciki, örüljetek neki nagyon.
Sok egészséget a picikhez.
Az én nagyfiam 6 hónapos, és útban a kistesó, 13 és fél hónap lesz köztük (én is májusra vagyok kiírva, te is, ugye? :) ). Mi terveztük, hogy minél hamarabb szeretnénk mégegyet, mert jövő nyáron külföldre költözünk, és még szerettem volna Magyarországon szülni a másodikat. Még nem mondtuk el a családnak sem (csak a tesómnak, ő vigyáz a "nagyra", amíg orvoshoz járunk), de már szinte előre hergelem magam, hogy lesz pár nagyokos, aki megkérdezi, hogy "nem lesz ez túl koraiiii???". Úgy gondolom, a legjobb egy ilyen kérdésre határozottan és mély hangon azt mondani, hogy NEM. Nem azt, hogy ááá, neeem; nem is azt, hogy hát lehet, de megbirkózunk vele, csak szimplán NEM és pont.
Én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy a nagytesó hogy fogja kezelni a helyzetet. Neked féltékeny más kisbabákra? Nekem sajnos nincs túl sok lehetőségem más babákat ölben tartani, de ha mégis van, akkor nem veszek észre az enyémen féltékenységet (tudom, hogy ez még nem jelent semmit, de sógornőm lánya pl. ennyi idősen már komoly dührohamot kapott, ha az anyja más babát fogott).
Dehogy ciki :)))) Inkább irigylésre méltó :))))))) Mi is szeretnénk a második babát :)))))))))
Gratulálok és vigyázz magatokra!!!!
Köztem és a bátyám között 10 hónap van , igaz én 1 hónappal korábban születtem. De itt vagyok és felnőttem.
Vigyázz magadra.az elején nehéz lesz de amikpor nagyobbak lesznek akkor jó lesz, mert kicsi a korkülönbség és tudnak majd jászani.(Én is kis különbségett szerettem volna a gyerekek között bejött: ikrek lettek.)23 hós ikrek anyukája
Mindenkinek köszönöm a válaszát :) Remélem a kislányom is örülni fog a tesónak:)) nagyon szereti a gyerekeket, remélem a tesóra sem lesz féltékeny!! Mindenkinek jó babázást, babavárást!!
És Igen, május végére vagyok kiírva, sok sikert Neked is és könnyű szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!