Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt tényleg ennyire...

Facelle teszt tényleg ennyire silány?

Figyelt kérdés

Annyira megörültem, hogy valami derengett a 9.dpo-tól rajta (képen 9-10-11dpo), de rá kellett jönnöm hogy csak szellemcsík?! Nem száradási, azonnal ott voltak... Nagyon csalódott vagyok.. Más is járt így?!

[link]

2020. aug. 19. 09:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem silány, hanem a tiéd és az első válaszoló tesztje is egyszerűen csak negatív.
2020. aug. 19. 10:59
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Jol van, akkor szerinted silany, es itt par hozzaszolo szerint meg nem silany. Egyeterthettek abban, hogy nemertetek egyet :D
2020. aug. 19. 11:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Amugy megertelek, borzaszto rossz erzes lehet, hogy mar beleeled magad, es nincs baba megsem. Meg is jott azota?
2020. aug. 19. 11:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem, még csak a 11dpon vagyok. 3nap múlva jön meg :( Máj próbálok türelmesebb lenni, legalább elment a kedvem a teszteléstől 😅😁 kövi hónapban nem tesztelek csak ha késik.
2020. aug. 19. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg nem is biztos, hogy lesz kovi honap :)
2020. aug. 19. 14:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Amugy ez egy olcso teszt, mint az x-epil, nekem utobbi volt tobbszor szaradas utan hajszal sikos, es nem volt baba, viszont mikor volt, a Facelle sokkal szebben mutatta, annak ellenere, hogy elvileg 25-os teszt. Masodik gyerekkel mar vateras eszteket hasznaltam, es mikor az nagyon halvanycsikos lett, akkor jott a Facelle masnap, ami mar mutatta 11.dpo-n, de tudtam a peteeres idejet, lehet, hogy neked kesobb volt, vagy lassabban termelodik a hcg, elsonel a 31. ciklusnapon lett csak halvany pozitiv a teszt. Drukkolok! Es vegyel nyugodtan predictort vagy amelyikben megbizol jobban, ha viszont van meg Facelle, azt ugy erdemes hasznalni, hogy 5 perc utan nezed csak meg, es utana rogton ki is dobod.
2020. aug. 19. 14:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok, de a több éves tapasztalatom az, hogy ami negatív a 10.dpon az az is marad.. Sajnos mindkét gyerekünk nehezen jött, rengeteget teszteltem velük is. Igaz most még csak ez a 4.hónap próbálkozás, de már előre félek mennyi lesz még... A peteérés időpontja fix, azért dpo-zok, egyrészt már érzem is, plusz ovuteszt meg hőmérő :) De azért tényleg szupi jó lenne ha valami csoda folytán nem jönne meg, és baba lenne :)
2020. aug. 19. 14:30
 18/19 anonim ***** válasza:
40%
Nekem egyikkel sem volt még gondom. Terhességnél voltak csak +ak. Most 6nappal nemvárt előtt lett +a facelle teszt, várandós is vagyok 😊
2020. aug. 19. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a facelle. 1 nap keses utan ugyan ilyen 2 csikos volt utana ra 2 napra szepen megjott. Predicator nalam nyero ha erzekeny tesztet keresel. Az nem csopott be!
2020. aug. 20. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!