A facelle tesztcsíkon mindig van egy nagyon halvány második csík?
Figyelt kérdés
Ez kb. a második ilyen eset. Pár hónappal ezelőtt volt már ilyen, akkor megörültem, de végül nem erősödött. Most megint nagyon halvány, de sztem inkább szürke. Volt másnak is ilyen?2020. aug. 14. 10:14
1/5 anonim válasza:
Igen, volt kètszer is. Mindkètszer megjött.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, sejtettem, hogy csalóka. :(
2020. aug. 14. 11:09
4/5 anonim válasza:
Mivel érzékeny a kémiait is mutatja. Nekem akkor volt halvány mikor terhes lettem meg amikor kémiai, akkor más fajta teszteken is nagyon halványka csíkok voltak. Szóval lehet elindul valami, de megszakad. Régen erről nem is nagyon tudtak a nők, hiszen mensi késés után teszteltek csak.
Maga a teszt nagyon jó, csak érzékeny.
5/5 anonim válasza:
Hat en ellottem mar par dbot sose volt halvany csik. En is arra tippelek, hogy vagy kémiai,vagy idontuli (bar nekem meg idontuli se jott elo) vagy nagyon megaztattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!