Facelle teszt tényleg ennyire silány?
Annyira megörültem, hogy valami derengett a 9.dpo-tól rajta (képen 9-10-11dpo), de rá kellett jönnöm hogy csak szellemcsík?! Nem száradási, azonnal ott voltak... Nagyon csalódott vagyok.. Más is járt így?!
En ezt pont most csinaltam, kb 10 perce. Azonnal fotoztam. Nekem is ott van a reagnes helye. 13 dpo.
A reagens helye fehér Ami kb fél óra múlva szürke lesz, ha már vizelet érte. Ez az egyik legjobb teszt, de amivel tisztában kéne lenni, érzékeny teszt ami azt is mutatja, ha valami elindult, de ettől független mensi lehet a vége. Ezért nem szabad mensi előtt sok nappal tesztelni, pláne nem 9. dpo-n ... mi a szösznek jó ennyivel hamarabb örülni egy talán csíknak? Nehéz az a 4 nap még amit érdemes kivárni? :D
Ha 5 perc után ott volt a csík és van színe, akkro halvány pozi, de mivel baromi korai, ezért még nincs értelme örülni, mert mensivel vége is lehet. Nekem ilyen volt 11.dpo-n kétszer is. Először mikor ilyen lett terhesség lett belőle (hozzáteszem, hogy az x-epilen is látszott már a 11.dpo-n) második alkalommal meg egy nappal hamarabb megjött a havim, pedig minden féle tesztem ilyen volt. Ezért nincs értelme korán tesztelni. Nem a tesztek vacakok, csupán a korai halvány pozikból bármi lehet, ezért kell megvárni még progiszedés miatt is azt, hogy ne jelentkezzen a mensi.
Tudom türelmetlen az ember én is az voltam, és bizony továbbra sem a tesztek a rosszak, hanem a leednő anyukák türelmetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!