Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt tényleg ennyire...

Facelle teszt tényleg ennyire silány?

Figyelt kérdés

Annyira megörültem, hogy valami derengett a 9.dpo-tól rajta (képen 9-10-11dpo), de rá kellett jönnöm hogy csak szellemcsík?! Nem száradási, azonnal ott voltak... Nagyon csalódott vagyok.. Más is járt így?!

[link]

2020. aug. 19. 09:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

En ezt pont most csinaltam, kb 10 perce. Azonnal fotoztam. Nekem is ott van a reagnes helye. 13 dpo.

[link]

2020. aug. 19. 09:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerintem negatívak. Engem a facelle vizeletsugaras teszt szivatott így meg párszor anno.
2020. aug. 19. 09:26
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem, szerintem a facelle az egyik legmegbízhatóbb. 11. dpon egyértelmű pozitív volt az enyém, azontúl meg nem láttam oda csíkokat soha. Az áztatásnál valóban felvillan rövid időre a reagens helye, de szerintem elég jól elkülöníthető a valódi, rózsaszín csíktól.
2020. aug. 19. 09:29
 4/19 anonim ***** válasza:
Ezen használat előtt is elég rendesen látszik a reagens helye.
2020. aug. 19. 09:31
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

A reagens helye fehér Ami kb fél óra múlva szürke lesz, ha már vizelet érte. Ez az egyik legjobb teszt, de amivel tisztában kéne lenni, érzékeny teszt ami azt is mutatja, ha valami elindult, de ettől független mensi lehet a vége. Ezért nem szabad mensi előtt sok nappal tesztelni, pláne nem 9. dpo-n ... mi a szösznek jó ennyivel hamarabb örülni egy talán csíknak? Nehéz az a 4 nap még amit érdemes kivárni? :D

Ha 5 perc után ott volt a csík és van színe, akkro halvány pozi, de mivel baromi korai, ezért még nincs értelme örülni, mert mensivel vége is lehet. Nekem ilyen volt 11.dpo-n kétszer is. Először mikor ilyen lett terhesség lett belőle (hozzáteszem, hogy az x-epilen is látszott már a 11.dpo-n) második alkalommal meg egy nappal hamarabb megjött a havim, pedig minden féle tesztem ilyen volt. Ezért nincs értelme korán tesztelni. Nem a tesztek vacakok, csupán a korai halvány pozikból bármi lehet, ezért kell megvárni még progiszedés miatt is azt, hogy ne jelentkezzen a mensi.

Tudom türelmetlen az ember én is az voltam, és bizony továbbra sem a tesztek a rosszak, hanem a leednő anyukák türelmetlenek.

2020. aug. 19. 10:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, nyilván azért tesztelek a 9.dpo tól mert pl a predictor, gólyahír, expect tesztek símán egyértelműen rózsaszínan mutatták mindkét gyermekemnél :) Most úgy voltam vele, veszek olcsóbbat, de úgy rossz ahogy van. Egy teszten időn belül semmilyen csíknak nem lehetne lenni ha nem terhes az ember... Tehát silány... Első válaszoló látom rajta én is, drukkolok azért hátha!
2020. aug. 19. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem silányak! Nemvárt után egy nappal kell tesztelni! Előtte teljesen felesleges. Nekem szép, egyértelmű, bár halvány, rózsaszín csík volt a 15.dpo-n. Aztán, ahogy teltek a napok, erősödött.
2020. aug. 19. 10:23
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mindig a Facelle mutatta a legerzekenyebben, es valosat mutatott (szemben pl. a +-os, nem digitalis kek Clearblue-teszttel). Ezek negativ tesztek.
2020. aug. 19. 10:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt én is látom hogy negatív, nem is volt kérdés, de akkor sem szabadna semmilyen csíknak lennie rajta... Tehát SILÁNY!
2020. aug. 19. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Amin bármilyen csík megjelenik úgy hogy nincs hcg az silány. Nekem is mutatott ilyet, mellette a többi teszt mind negatív volt.
2020. aug. 19. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!