Holnap lenne a nem várt napja. Ha ma reggel a facelle teszt negatív volt, akkor engedjen el ezt a hónapot is? 13.dpon vagyok, tudom az ovu napját, teszteltem és hőmérőztem is.
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 13:06
1/5 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint igen....11.dpon a terhességemet és a kémiait is mutatta. Az itt olvasottak alapján is 13. Dpon az is meg a predi is egyértelmű halvány pozit mutatna. Sajnálom és sok sikert a kövi ciklusban.
Minden esetre mensiig mindig van remény, sose lehet tudni, lesz aki majd jön azzal, hogy neki csak egy hét múlva lett pozi....persze mert neki nem akkor volt ovu mikor kellett volna. Inkább engedd el, legfeljebb véletlen mégis pozi lesz két nap múlva :)
2/5 anonim válasza:
Hat :( en is elengednem valószínű. De azert amig nem jon meg, mindug van pici remeny
3/5 A kérdező kommentje:
mondjuk így jobb, mintha mutat egy kémiait, aztán jön a csalódás 😞
2020. aug. 11. 13:18
4/5 anonim válasza:
Sajnos én is úgy tapasztaltam, hogy ha a biztos 12.-13. dpo-n negatív a teszt, akkor az is marad.
5/5 anonim válasza:
Pont ezért nem kellene hamarabb tesztelni, mint a nemvárt napja. Minek stresszelni magát az ember egy esetleges kémiai terhességgel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!