Negatív a teszt, de... Korán teszteltem, vagy miért?
Sziasztok!
Augusztus 2-ára nem várom a havimat. Ma reggel (júl. 29) teszteltem egy olyan teszttel, ami már 6 nappal hamarabb kimutatja az eredményt; negatív lett. 😭
Viszont mikor együtt vagyunk a férjemmel, akkor hiába, hogy én vagyok alul, kicsit még bennem maradva pihenünk. De én már rögtön érzem, hogy folyik ki belőlem az ondó. Majd mikor kiveszi akkor az egész távozik. Ilyen csak akkor volt az előző terhességemnél, amikor már a pocimban fejlődött a lányunk.
Van egy cicánk is, aki ha hozzám fekszik le, az utóbbi időben tuti, hogy a pocimra. Azt hallottam, hogy a cicák megérzik ha babát vársz, és oda fekszenek a pocidra.
Van 1-2 egyéb jel is, de azt a szervezetem is produkálhatja.
Korán teszteltem? Ha továbbra sem jön meg, akkor mikor teszteljek újra?
1. Innen üzenem hogy felesleges ez a művelet. A méhszáj elnyeli azonnal a spermát. A maradék folyik ki.
Kérdező te meg tesztelj akkor ha már késik!
Igen, korán teszteltél.
Az ondó olyan nagy sebességgel lövell be, hogy a megtermékenyítéshez szükséges mennyiség biztosan bejut. Ha a kifolyás probléma lenne, akkor a lovagló vagy álló póz lenne a legbiztonságosabb védekezés... :-)
Az, hogy a dobozon rajta van, hogy 6 nappal hamarabb kimutathatja az egy dolog. Feltételes mód. Sőt azt sem árt tudni, hogy ritka, ha valakinek ilyen hamar kimutatható mennyiségű hcg van a szervezetében. De a dobozon az is rajta van, hogy a pontossága x% és napról napra a mensihez közelítve pontosabbat mutat.
Tehát, baromi korán teszteltél és csak ennyiből merész dolog arra következtetni, hogy nem vagy terhes.
Nem viccből szokták kérni a dokik, hogy elmaradt mensi után teszteljünk. Mitől jobb azzal a pár nappal hamarabb tudni? :D Tudom, az a fránya kiváncsiság... de ilyenkor jön a stressz plusszba.--> negatív a teszt, de még lehet pozitív... pozitív a teszt, de még mensivel vége is szakadhat. Tehát megéri?
Nem a korán tesztelés a baj, hanem hogy utána egyből jön a sok kérdés aminek nincs is értelme, mert amíg nem késik a mensi akármi is lehet. És senki sem jós.Senki nem tudja neked megmondani, míg mensi késés után, már sokkal több hasznos választ kaphat az ember :D Ilyenkor csupán annyi van, hogy vagy terhes a kérdező vagy nem. Kb mindenki ennyit tud segíteni.
Bocsi, ha kicsit paraszt voltam/vagyok, de mi is 7 évet vártunk a kicsire, mégis kitudtam várni legalább a mensi előtti 2napig. Így is az első örömhírünk missed-abal zárult.
Szóval sok sok türelem, és legalább várj mensi előtt két napig az első tesztekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!