A túl sok szénhidrát fogyasztás csökkentheti a teherbe esés esélyeit?
Nem vagyok nagyon vékony alkat, sose voltam, de kövér se, viszont nagyon sok szendvicset, péksüteményt eszek.
Ez összefüggést, azzal, hogy nem jön a baba?
igen, sajnos 😒
ez az egyetlen hátránya ennek a munkának, egyébként imádom😊
Én uborkát ettem igy ahogy az előző mondja :) fölvágtam rudakra, dobozban magam mellé tettem, és ettem.
Nem lehet ledumálni a vezetőséggel hogy időnként megállnál pár percre mert egészségesebben szeretnél enni?
Abonett, light sajt, magas hús tartalmú csirke vagy pulykamell sonka, paradicsom.
Gyümölcsök (alma körte banán eper málna szilva, kb bármi ami nem annyira lédús hogy mindehol csopogjon.) ezekhez kiegészítésként magvak: mandula vagy pisztácia.
Ez egy reggelinek és tízórainak tökéletes amit el tudsz csipegetni.
+1 tipp: ha olyan gyümölcsöket/zöldségeket kívánsz amit macerás lenne enni, turmixold le és letudod húzni;)
16-os vagyok, közben eszembe jutott egy ebéd is amit én speciel imadok, és simán 1kezes kaja😄
Teljes kiőrlésű tortilla, megpakolod csomó salátával, csirkemell csíkokkal, esetleg egy kevés zsír szegény joghurtbol teszel rá öntet gyanánt 1-2 kanállal (én egy csipet fokhagyma port szoktam beletenni hogy ízesebb legyen). Feltekered, becsomagolod egy alufoliaba és kész is.:) Hidegen is teljesen jó. Ugyanúgy megtudod enni mint egy szendvicset.
Ennek a reggeli változata: nem csirkés salis tölteléket teszel bele hanem tojasrantottat🙈
Nyomkövető GPS ide vagy oda, szünet gondolom csak van. Mellesleg nem kell elég nap enni, munkába érkezés előtt, ebéd szünet, majd munka után bőven elég. Minden csak akarás kérdése, de te eléggé úgy tűnsz, hogy csak nyafogsz.
Attól mert úton vagy, még nem kell egész nap fehér lisztes szendvicset, péksüteményt, üdítőt meg csokit enni, rengeteg megoldás van ma már, csak hat nem akarásnak nyögés a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!