Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerült? Annyira...

Miért nem sikerült? Annyira le vagyok törve.

Figyelt kérdés

Tudom nem olyan régóta vagyunk rajta a babatémán,mert csak 4hónapja lehet kb,de mindig odafigyeltünk és semmi.

Tudom nem egyszerű teherbeesni,meg nem látnak belém,sokaknak még tovább tart stb..

Tudom mikor volt ovum,2-3naponta voltunk együtt ovu elött és utána is 1 nappal.

Teljesen le vagyok törve. :(

2020. aug. 18. 08:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem első gyerek,első gyereket közösen vártuk nagy szeretettel.

Persze mondjon nyugodtan bármit a terhességéről,de ne mindig dörgölje az orrom alá,mert direkt akkor hozza fel a témát mikor ott vagyok.

Próbálok lazítani és nem erre gondolni,mindig csinálok valamit hogy ne erre gondoljak.

Párom alig van itthon,nem tudunk közös programokat kitalálni,nincsen nagyon ideje ilyenekre sajnos.

Szeretnék én közös időt tölteni vele,de így nem fog menni. :/

Gratulálok 6/8 as a babához.

2020. aug. 18. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk több mint egy éve nem jön össze és most jelenleg 4 nő terhes körülöttem.. Nekem is nehéz hidd el de nem szabad elvenni tőlük a boldogságot. Én még vásárolni is elmegyek az egy egyik kismamival.
2020. aug. 18. 09:34
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem azt akartam mondani evvel,hogy akkor senki ne beszéljen a terhességéről,sőt rengeteg barátnőm várandós volt és örültem nekik,azóta meg is születtek a kicsik és annak is örültem,de ők nem dörgölték az orrom alá hogy nekik sikerült.

Nem is akárhogyan csinálja ezt,nem azért kértem meg mert nem örülök neki.

Nyugodtan bántasatok ez miatt,már nem érdekel.

Igazatok van nem kellene ezt az oldalt figyelgetnem,míg ez a helyzet van.

Nem várom senkitől hogy megértse a helyzetemet,nem is sajnáltatás miatt.

Csak kiakartam írni magamból.

2020. aug. 18. 09:36
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Rendben, kiírtad magadból, mosd rázd meg magad és kicsit nyugodj le. Nem a rágörcsöléssel van a baj, hanem, hogy azt hiszed mindenki bántani akar és Te vagy az egyetlen, aki küzd a gyerekvállalásért.
2020. aug. 18. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
92%

Én nem vagyok azok közül, akik mindig azzal jönnek, hogy "ne görcsölj rá", és én is igazán kivagyok ettől, de a te esetedben én is csak ezt tudom mondani, mert túlzásokba esel, és akkor még enyhén szóltam. A mi családunkban is volt egy pár, akik jelenlétében "nem lehetett" gyerekről, terhességről beszélni, de ők évekig próbálkoztak, azt azért meg lehetett érteni. De 4 hónap?? Az semmi. Hozzáteszem, mi is kb. fél éve próbálkozunk, mondjuk én nem kürtöltem szét a családban és nem is tudja senki, de eszembe nem jutna ezen kattogni, hogy azért mesél valaki a terhességéről, mert engem bántani akar.

Szerintm az a te bajod, hogy azt hitted (mint nagyon sokan azt hiszik), hogy ha teherbe akarsz esni, egyet cettintesz, és terhes leszel. Sajnos ez nem így működik. JObb, ha az ember azzal kezd neki, hogy tovább fog tartani, és majd. max. kellemesen csalódik.

2020. aug. 18. 10:10
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Miért görcsölsz, ha nem első gyerek lenne? Szorít az idő a csok miatt, vagy miért kell??
2020. aug. 18. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Klisé, de ne görcsölj rá, leírom a saját példámat.

28 évesen egészséges életmód, ami a csövön kifért, hogy megfoganjon a baba. Cigit letettem, cukrot elhagytam, vitaminok, inofolic, sok mozgás, ovu teszt, hőmérőzés... 1,5 év után fogant meg, sírtam a végén már minden menzikor.

33 évesen totál stresszes időszakban, napi fél doboz cigi, csoki, minden...eszünk ágában nem volt gyereket csinálni, egy hónap volt két fogamzásgátló eszköz között mikor nem használtunk semmit és néha belém ment a férjem mondván az előzmények miatt nem olyan könnyű nekünk gyereket csinálni, na meg 5 évvel idősebb is lettem.

Abban az egy hónapban 3-4 védekezés nélküli szexből megfogant a kisebbik gyerekünk.

Fene se érti ezt, de az biztos közrejátszott, hogy egy percet nem foglalkoztam a fogantatás gondolatával.

2020. aug. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!