Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha úgy érzem a 8.dpon, hogy...

Ha úgy érzem a 8.dpon, hogy sikertelen a hónap attól még sikerülhetett?

Figyelt kérdés
Vagy kéne lennem valami ösztönnek?
2020. júl. 31. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Amíg nem késik és nem tesztelsz aznap nem is értem miért kell ezen agyalni h biztos nem sikerült..
2020. júl. 31. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sikerülhet. Még van pár napod a mensiig, próbáld meg elfoglalni magad, elterelni a figyelmed.
2020. júl. 31. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kellene.... pl én elsőnek úgy lettem terhes, hogy csak egy nap tudtunk együtt lenni, ami ovu közelben volt. 6 napja késett, fel sem tűnt, mert alapból úgy álltam hozzá, hogy nem lehetek terhes. Nekem pár nappal mensi előtt mindig fájt a hasam, akkor semmi tünet nem volt ezért már javában késett mikor észbe kaptam, hogy mikor is kellene/kellett volna megjönnie, és hoppá pozit teszteltem. Tehát semmiféle megérzésem nem volt.

Itt nincs ösztön, vagy lesz korai tüneted, ami tök egyértelmű, vagy majd akkor veszed észre, ha késik. Bár ugye manapság mindenkinek gőzerővel türelmetlen és tesztelgetnek nem várt előtt több nappal, és a tüneteket keresik, amik ugye vannak, mert a hormonok dolgoznak terhesség nélkül is :D

második terhességemnél sem ösztönösen éreztem, sőt a progi szintem abban a ciklusban nézték és a görbém alapján se hittem, hogy sikerülhetett... aztán megszédültem ülve és másképp fájt a hasam, pozit is teszteltem aznap délután. De ez sem ösztön, hanem egyértelműen olyan tünetem volt amit egyébként soha nem tapasztaltam meg.

Ellenben pl annyira akartam babát, hogy több ciklusban is határozottan biztos voltam benne, hogy márpedig most sikerült, szerintem a fejemet is rátettem volna többször :D Ez lehetett volna ösztön, de persze soha nem jött be XD

Bocsi, hosszú lett, de így tudom igazán leírni, hogy ösztönösen nincs mit és nem is lehet érezni. Maximum véletlen bejön mikor te márpedig úgy gondolod, hogy na most jó volt a szex és biztos, hogy betalált... azért valljuk be, ha minden ciklusban így érzi az ember egyszer úgyis terhes lesz :)

2020. júl. 31. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így voltam ahogy te. 8 dpon elkezdett görcsölgetni a hasam, ahogy mensi előtt szokott. Már megint nem sikerült... Azt gondoltam ha egyszer végre sikerül onnan fogom tudni hogy nem lesz pms..

És lâss csodás 10 dpo halvány pozi. Nem hittem el, a nemvárt napján is szó szerint rettegve mentem minden egyes alkalommal a wcre...de nem jött meg. Aztán elmúltak a kis görcsök. Remélem te is így jársz :)

2020. aug. 1. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!