Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van hogy a 3 gyerkőcöm...

Miért van hogy a 3 gyerkőcöm elsőre sikerült most szeretnénk még egyet nem sikerül ez a 4 hónap hogy nem sikerült teherbe esnem 29 éves vagyok a ciklusaim pontosak. Most ovu előtt 2 nappal voltunk együtt sikerülhetett?

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ezzel így pl én is az első gyermeket megtervezünk és 10 hónap múlva már meg is született. Sajnos a második tervezése óta telt el 10 hónap ésa még csak terhes sem vagyok. Most jutottam el oda hogy vérvétel és kiderült hogy magas a TSH és a Prolaaktin ami ezt teljes mértékben gátolja. Most kaptam gyógyszereket és itt megkezdődött az esélyem hogy legyen is valami. Érdemes elébe menni a dolgoknak és nézetni egy vérképet!! Aztán HAJRÁ!!!Drukkolok
2012. júl. 25. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne add fel, örülj, hogy a három gyerkőc elsőre összejött, igazán szerencsés vagy. Mi még csak az elsőt tervezzük, de fél éve semmi. Voltak ciszták, magas vércukor, alacsony D-vitaminszint...ki tudja mikor lesz ennek vége - mármint a rossz híreknek az orvosok részéről. Most "nem foglalkozom" vele, leköt a munka, meg nem szeretnék áprilisi babát :) de azért rajta vagyunk!

Sok sikert!

2012. júl. 25. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
én örülök a 3 gyerkőcnek csak nagyon szeretnénk még egy babát,és nektek is mielőbbi babásodást kivánok!!remélem most jókor voltunk együtt.ovu előtt 2 nappal.
2012. júl. 25. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Köszi és viszont kívánom nektek a mielőbbi babásodást!!! Írjatok ha összejött!!
2012. júl. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!