Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha elvetélek és a mensimmel...

Ha elvetélek és a mensimmel együtt távozik akkor én találkozhatok azzal a sejtel?

Figyelt kérdés
3 napja kellett volna megjojjon. Nem jött meg. Ma egy nagyon furcsa valami esett ki belőlem. Bocsánat, hogy így fogalmazok.. Peteeres napján együtt voltunk. Én úgy gondolom lehet elindult valami de ki is lokodott.. Vagy nem tudom. A teszt negatív de ilyet még sosem láttam. Egy kis rozsaszin gombóc szerű valami. Kicsit megrémített. Járt már így valaki? Utána megjott rendesen? Egyszer a szomszédasszony mesélte, hogy egy kis szeder szerű valami esett ki belőle, nem akartam elhinni de velem is hasonló történt most..
2020. aug. 11. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Ilyenkor még olyan pici, hogy szabad szemmel kb nem is látható
2020. aug. 11. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha a teszt negatív akkor nem volt semmi. Valószínűleg egy méhnyálkahártya darab szövetet láttál. Ha elindult volna valami, annyira, hogy láss is valamit, akkor ott lett volna már hcg a szervezetben.
2020. aug. 11. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Jaj te... ilyen korán észrevehetetlen hiszen tényleg csak sejtecske... a nyálkahártya viszont vastag, lehet most vastagabb volt és ezért vetted észre. Nekem majdnem minden mensim darabos, főleg, ha késik, mert akkor ugye a mensiig vastagszik. Csupán ezt tapasztaltad, lehet eddig nem találkoztál ilyennel, de másnak ez meg normális :) Gondolj csak bele, hogy 6 hetesen jó esetben van 3 mm-es embrió..... tehát 4 hetesen semmi nincs (mikor meg kellene jönnie) :) Nekem volt már kémiaim azt mensi előtti napokba a teszt is mutatta. Neked a teszt is negatív. Tehát egyértelmű, hogy nem valami terhességi maradványt tapasztaltál.

Minden jót és sok sikert a következő ciklusban :)

2020. aug. 11. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Nyálkahártya darab volt. Ilyenkor ha "valami" lenne, szabad szemmel egyáltalán nem látható.
2020. aug. 11. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem terveztem anno babát és normális időben meg is jött a mensim. De iszonyatosan görcsöltem ahelyett ahogy szoktam, általában alig érzem. Egyszer mintha hirtelen késsel méhen szúrtak volna, brutális fájdalmas volt. Elmentem wcre és egy rózsaszín hússzerű cafat esett ki belőlem. Dokihoz szaladtam még aznap, aki közölte hogy ez vetélés volt. Hívd fel az orvosod, kérdezd meg ő jobban tudja mi lehetett az.
2020. aug. 11. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
5 ös. Nekem is ugyanez volt kb 2,5 centi. 6 hetes voltam.
2020. aug. 13. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Kedves utolsó, a kérdezőnek 3 napos késésnél volt... akkor még semmiféle centiben mérhető dolog nincs, az még legjobb esetben is negyedik hét :)
2020. aug. 13. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!