Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddő párok, ti gondolkodtatok...

Meddő párok, ti gondolkodtatok már 3.szemèlytől "házi donorságon"?

Figyelt kérdés

#spermadonor #Házi donor
2020. aug. 5. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Mondd unokatesomnak meg a sok magtalan ferfinak.

Agyas

2020. aug. 6. 13:12
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

49#

Bocs de ez állítás nem teljesen igaz.

Nem vitatkozni szeretnék.

De férjnél herebiopsziával se találtak használható sejtet.

2020. aug. 6. 13:50
 53/63 anonim ***** válasza:
45%

Én is csak azt hangoztatom, amit az orvosom mondott. Persze előfordul, de nem jellemző azért nagyon százalékban. De annak még mindig ott van a donorsperma, legálisan.

Off: De most teljesen őszintén, ingyen és bérmentve adja valaki a spermáját csak úgy, meddő pároknak? Sosem fogom ezt elhinni, ezt nem magyarázza be nekem senki. Akkor menne a sok tenyészkan a meddőségi központokba, ha ennyire segíteni akar másokon.

2020. aug. 6. 15:08
 54/63 anonim ***** válasza:
64%

Oké, nem magyarázom tovább. Remélem, hogy nem ez az egyetlen megélhetési lehetőséged, mert két szó után látszik az IQ-d, nekem aztán tuti, hogy nem kéne tőled gyerek... De csináld csak, hátha egyszer a nyakadba varrnak vagy 20 gyerektartást.

De az látszik, hogy egy tartós kapcsolatnak még a közelébe sem szagolt az, azt írja, hogy ez okés lenne.

2020. aug. 6. 17:12
 55/63 anonim ***** válasza:
71%
Azt azért remélem, hogy tudják a "kedves" donorok, hogy Magyarországon kb a házasságok fele válással végződik. Főleg ha valaki így "dolgozza fel" a meddőséget. És senki nem lesz olyan hülye, hogy kakukkfiókáért fizessen gyerektartást. Az pedig elég naiv hozzáállás, hogy név nélkül nem találnak meg... Gondolom valamilyen platformon találkoztatok, egyből van e-mail cím. Lehet, hogy a találkozó miatt számot is cseréltetek... Bárkit meg lehet találni.
2020. aug. 7. 19:18
 56/63 anonim ***** válasza:
13%
Egy emberre rá kell nézni és látszik az egészségi állapota. Orvosi papírt kérni :) Hány százaléka születik úgy a gyerekeknek, hogy egyiknek sincs orvosi papírja? 99,99999? Az evolúció nem így alakította ki. Ha egy egyed nem tudja eldönteni magától hogy a másik termékeny-e, ott nagy baj van, talán jobb is ha nem szaporodik egyik sem. Hallgatni kell az ösztönökre.
2020. aug. 11. 15:54
 57/63 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Szerencsére párom abszolút termékeny, de ha nem lenne az, én egész biztos legális úton, meddőségi központ által szereznék donor spermát, ami vizsgálva van.

Nem is értem, hogy ez miért érné meg a donornak. De én mondjuk biztos nem fecskendezném be valami jöttment spermáját. Akkor sem, ha 5-ös érettségije van (vicc, hogy ez akkora nagy szám). Persze az is igaz, hogy ugyanígy le sem feküdnék egyéjszakás szedett-vedett faszikkal. Ennél mindig igényesebbnek tartottam magam. És csak olyanokkal szexeltem, akiknek az esetlegesen becsúszott gyerekét nyugodt szívvel megtartottam volna.

2020. aug. 13. 07:03
 58/63 anonim ***** válasza:
Hű, jó sok hozzászólás ki lett töröltetve... Úgy látom, hogy fáj az igazság. 🙂
2020. okt. 12. 20:39
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolsz kérdező, most erről a másik profilodról, amit tegnap ide írtál nekem mikor megírtam hogy a jól ismert kamus troll vagy? Hogy mit csinálnál az anyámmal. Priviben meg azt (a mocskolódáson kívül) hogy te itt azt csinálsz amit akarsz, van vagy 30 reged és sz..á trollkodsz mindent?

Szó szerint idéztelek.

2020. okt. 12. 20:49
 60/63 anonim ***** válasza:
59: nem, én most tényleg másik válaszoló vagyok (pl jelenlegi számozás szerint 53,54,55), és arra gondoltam, hogy a kérdezőnek nem tetszett az, hogy lebuktattad a trollkodását, meg azt, hogy milyen értelmes válaszai és üzenetei vannak. 🙂 Igazi Casanova a srác az írásai alapján. 😀
2020. okt. 12. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!