Meddő párok, ti gondolkodtatok már 3.szemèlytől "házi donorságon"?
Figyelt kérdés
#spermadonor #Házi donor
2020. aug. 5. 14:23
41/63 anonim válasza:
Ilyen értelemben van különbség, de a te esetedben miért nem teljesen mindegy hogy kerül beléd a cucc?
42/63 A kérdező kommentje:
41 mert en termelem.
En adom. 🤣
2020. aug. 6. 12:20
43/63 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kérdés hibás. Hagy érdekeljen már, hogy BELÉM, hogyan és milyen cucc kerül. Te meg aztán azt fecskendezel magadba, amit és ahogy akarsz. Az tényleg nem érdekel.
44/63 anonim válasza:
Nézzetek hülyének, de nekem nem mindegy, hogy KI cucca kerül belém. Amíg van esély, hogy a páromtól legyen gyerekem, már pedig van (korábban írtam), addig nem fogom az egyszerűbb utat keresni, és benne és a kapcsolatunkban is törést okozni.
45/63 anonim válasza:
Hagyjuk, a sok válaszoló sötétebb a kérdezőnél is.
46/63 anonim válasza:
35-ös: lehet, hogy hülye vagyok, de a végeredményt nézve nem bánom!!!!
Az orvosi papírhoz még hozzászólnék. Az a férfi, aki úgy dönt, hogy adományozó donor lesz, és ezt biztosítja ingyen, hozzád igazodva az idejét, szex mentsen, az miért keccsölne, hogy hamis orvosi papírt szerezzen?
47/63 anonim válasza:
Mert több a perverz allat a világon, mint a jótét önzetlen lélek. Ha mást gondolsz, naiv vagy.
48/63 A kérdező kommentje:
47 te hulye vagy.
Ez a lehetoseg ilyan paroknak szol, /valo, ahol a ferfi magtalan.
Miert irkalsz ha van parod.
Nem lehetsz vmi boldog es mar loned be magadnak vagy miert itt irkalsz.
2020. aug. 6. 12:40
49/63 anonim válasza:
47: akkor mondom még egyszer, hogy nincs olyan, hogy egy férfi teljesen magtalan, amíg van heréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!