Meddő párok, ti gondolkodtatok már 3.szemèlytől "házi donorságon"?
Nekik ott van a legális lehetôség donorspermát igénybe venni, ahol rendesen kivizsgált, szûrt donorok spermáját használják, és a jogi oldala is tiszta. A spermadonorral terhességre vállalkozó pár férfitagja hivatalosan is a gyerek apja lesz, és válás esetén sem bújhat ki a kötelezettségek alól arra hivatkozva, hogy genetikailag nem az övé.
Kérdezô, ha ennyire jótékonykodni akarsz meddô pároknál, akkor jelentkezz spermadonornak egy ilyen intézménynél és kész.
Teljesen igaz amit 32 írt, és annyit még hozzá tennék, hogy a teljesen magtalan férfinak is lehet hereszövetből spermiumot nyerni, műtéti úton.
Egy szó, mint száz: szerintem nem fair, nem tiszta (jogilag és erkölcsileg sem) és emiatt nem is járható út, ha az ember hosszú házasságot szeretne.
Én egyedülálló szülő vagyok, így nem tudom milyen problémát okoz párnál a 3. személy. Inkább a többi hozzászólónak írnám:
vannak olyan adományozó donorok, akik bár a nevüket nem adják ki, kisatírozzák, de orvosi papírt mutatnak.
Kellő odafigyeléssel a fecskendős módszer nem fertőző.
Aki azon tanakodik, hogy milyen undorító vadidegen spermáját befecskendezni, az gondoljon a rengeteg fiatal lányra, aki 1 buli után elmegy egy szimpi sráccal, vagy a pasijától esik "csak úgy" teherbe, aki aztán szépen lelép.
Nem tudok mindent, de megbízható forrásom van. Hogy mi az?
A 7 hónapos egészséges kisfiam, aki adományozó donortól, itthoni befecskendezős módszerrel lett életem része, és értelme.
34 mondanám, hogy bátor vagy de csak hülye. Már bocsánat. Szerinted ki nem tud “orvosi papírt hamisítani kisatirozott névvel”? Orulj neki, hogy egyezségre maradtál.
A másik felvetésed. Ugye az emberrel megesik, hogy felelőtlenül szexel. Szerintem kar összehasonlítani az ilyesmit. A “végeredmény” szempontjából sem jobb sem rosszabb a te módszerednel. Egy név nélküli orvosi papír... Ne viccelj már!
Miert akarna valaki, foleg szex memtesen nemibetegseget atadni?
Ugyan mar.
Semmi különbség nincs közte. Csak máshogy kerül a sperma a helyére, ennyi.
Mellesleg rohadt unalmas, hogy itt ellen-kampányolsz. Menj és főzz inkább ebédet.
39es van kulonbseg.
1 elmesz 1ejszakas kurvulasra es beledtoljak a spermat veletlenul.
2.a masiknal direkt akarja a no szex nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!