Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddő párok, ti gondolkodtatok...

Meddő párok, ti gondolkodtatok már 3.szemèlytől "házi donorságon"?

Figyelt kérdés

#spermadonor #Házi donor
2020. aug. 5. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Aki a lombikot irta, annak mondom, hogy ez a lehetoseg olyanoknak "van" akiknelna ferj total magtalan.
2020. aug. 6. 06:30
 32/63 anonim ***** válasza:
84%

Nekik ott van a legális lehetôség donorspermát igénybe venni, ahol rendesen kivizsgált, szûrt donorok spermáját használják, és a jogi oldala is tiszta. A spermadonorral terhességre vállalkozó pár férfitagja hivatalosan is a gyerek apja lesz, és válás esetén sem bújhat ki a kötelezettségek alól arra hivatkozva, hogy genetikailag nem az övé.

Kérdezô, ha ennyire jótékonykodni akarsz meddô pároknál, akkor jelentkezz spermadonornak egy ilyen intézménynél és kész.

2020. aug. 6. 07:24
 33/63 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen igaz amit 32 írt, és annyit még hozzá tennék, hogy a teljesen magtalan férfinak is lehet hereszövetből spermiumot nyerni, műtéti úton.

Egy szó, mint száz: szerintem nem fair, nem tiszta (jogilag és erkölcsileg sem) és emiatt nem is járható út, ha az ember hosszú házasságot szeretne.

2020. aug. 6. 09:02
 34/63 anonim válasza:
66%

Én egyedülálló szülő vagyok, így nem tudom milyen problémát okoz párnál a 3. személy. Inkább a többi hozzászólónak írnám:

vannak olyan adományozó donorok, akik bár a nevüket nem adják ki, kisatírozzák, de orvosi papírt mutatnak.

Kellő odafigyeléssel a fecskendős módszer nem fertőző.

Aki azon tanakodik, hogy milyen undorító vadidegen spermáját befecskendezni, az gondoljon a rengeteg fiatal lányra, aki 1 buli után elmegy egy szimpi sráccal, vagy a pasijától esik "csak úgy" teherbe, aki aztán szépen lelép.

Nem tudok mindent, de megbízható forrásom van. Hogy mi az?

A 7 hónapos egészséges kisfiam, aki adományozó donortól, itthoni befecskendezős módszerrel lett életem része, és értelme.

2020. aug. 6. 09:13
 35/63 anonim ***** válasza:
60%

34 mondanám, hogy bátor vagy de csak hülye. Már bocsánat. Szerinted ki nem tud “orvosi papírt hamisítani kisatirozott névvel”? Orulj neki, hogy egyezségre maradtál.

A másik felvetésed. Ugye az emberrel megesik, hogy felelőtlenül szexel. Szerintem kar összehasonlítani az ilyesmit. A “végeredmény” szempontjából sem jobb sem rosszabb a te módszerednel. Egy név nélküli orvosi papír... Ne viccelj már!

2020. aug. 6. 11:12
 36/63 anonim ***** válasza:
0%
Miért is kár összehasonlítani?
2020. aug. 6. 11:13
 37/63 anonim ***** válasza:
60%
Mert az egyiknek a szex a célja és véletlen lesz belőle egy gyerek, akit vagy megtartanak vagy nem, a másiknak a célja a gyerek. Marha nagy a különbség a kettő között.
2020. aug. 6. 11:23
 38/63 A kérdező kommentje:

Miert akarna valaki, foleg szex memtesen nemibetegseget atadni?

Ugyan mar.

2020. aug. 6. 11:24
 39/63 anonim ***** válasza:
14%

Semmi különbség nincs közte. Csak máshogy kerül a sperma a helyére, ennyi.

Mellesleg rohadt unalmas, hogy itt ellen-kampányolsz. Menj és főzz inkább ebédet.

2020. aug. 6. 11:29
 40/63 A kérdező kommentje:

39es van kulonbseg.

1 elmesz 1ejszakas kurvulasra es beledtoljak a spermat veletlenul.

2.a masiknal direkt akarja a no szex nelkul.

2020. aug. 6. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!