Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna meg jönnie a menstruációmnak. 2 nagy gyermekem van 15-13 évesek . Nem emlékszem sajnos anno mit tapasztaltam mikor kismama lettem. Most viszont nem jött meg, ehelyett csak húzódik a hasam alja és szúr a derekam. Nem állandóan de elég sűrűn . Nem védekezünk a férjemmel mert elviekben nem lehet babám már csak lombikkal.

2020. aug. 2. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hasonló a helyzetem. A gyermekeim apukája elhagyott mikor picik voltak . A férjemmel immáron 6 éve vagyunk együtt . Biztos vagyok benne, hogy örömmel fogadná hisz nincs saját gyermeke. Én 36 vagyok szóval engem inkább meg ijeszt a dolog. Főleg , hogy most kamaszodnak a gyerekek. Nem tudom mi lesz. Tegnap óta húzódik a hasam alja mintha menzesz akarna lenni de nincs. Pár nap és eldől 🙂
2020. aug. 3. 12:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja... és persze gratulálok nektek 🥰
2020. aug. 3. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen!

Az biztos, hogy érzékeny téma. Viszont amennyiben a párodnak nincs, ez kb el is döntötte a dolgot. Persze, ha ő szeretne. Gondolom azért engedte el a témát, mert csak lombikkal lehetne, ami eléggé megterheli a nő szervezetét.

De én nagyon kíváncsi vagyok 😊

2020. aug. 3. 12:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Elveszítettünk egy iker pár babát és ezek után nem merült fel bennünk a kérdés . Nehezen rázkódtunk vissza a normális életbe . Kiváncsi leszek én is mit produkál a szervezetem lassan a klimax fele közeledve 🙂
2020. aug. 3. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Oh, sajnálom. Mi is vesztettünk el babát, tudom, milyen érzés.

Messze vagy te még a klimaxtól!!!

2020. aug. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!