Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna meg jönnie a menstruációmnak. 2 nagy gyermekem van 15-13 évesek . Nem emlékszem sajnos anno mit tapasztaltam mikor kismama lettem. Most viszont nem jött meg, ehelyett csak húzódik a hasam alja és szúr a derekam. Nem állandóan de elég sűrűn . Nem védekezünk a férjemmel mert elviekben nem lehet babám már csak lombikkal.

2020. aug. 2. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy tesztet megér.

Nagyon nagyon sokan vannak/vagyunk akiknek elviekben csak lombikkal lehet, aztán még is van csoda.

2020. aug. 2. 20:59
 2/15 anonim ***** válasza:

Ezek a tünetek lehetnek a mensi jelei, de terhességi tünetek is lehetnek.

Egy teszt már kimutatná.

2020. aug. 3. 06:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan ismerősöm, akinek papirja van róla, hogy meddő, ennek ellenére két gyermeket szült.

Tesztelj :)

2020. aug. 3. 07:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hölgyek ☺️ Irány akkor a patika 😅
2020. aug. 3. 08:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, mi volt! Szurkolok, hogy az legyen az eredmény, amit reméltek :)
2020. aug. 3. 09:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Lehet ez is , az is . Drukkolok , hogy akaratotok szerint legyen 😊
2020. aug. 3. 11:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Csináltam egy facelle papír csíkos tesztet. Első perctől dereng rajta valami de kb a szemem ki ugrik a helyéről hogy lássam . Ahogy szárad egyre jobban ki vehető de fotón még így sem látszik 😒 én látom az a lényeg . Meg sajnos nem sikerült első vizeletből. Várok pár napot és ha addig sem jön meg akkor tesztelek megint 😉
2020. aug. 3. 11:58
 8/15 anonim ***** válasza:

Elég idegörlő lehet....

És milyen gondolatok vannak benned így, h felmerült a haadik gyermek lehetősége?

2020. aug. 3. 12:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó .... vegyes érzelmek vannak. Izgatott vagyok de ijesztő is egyben . Korábban szerettünk volna babát onnan is tudjuk, hogy lombikkal lehet. De aztán jött egy rossz időszak a házasságunkban amin túl jutottunk szerencsére de a baba dolog feledésbe merült . Nem szólok a férjemnek amíg nem tudom mi újság . Furcsa lenne egy kis baba hisz a gyerekek már szinte felnőtté válnak lassan.
2020. aug. 3. 12:15
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Én egyedül maradtam 2 gyerekkel, akik most 12 és 8 évesek. Akkor azt mondtam, nekem sose kell több gyerek. De jött az életembe egy férfi, döntenem kellett. Vagy vállalom, h lesz közös gyerek, vagy egy idő után elhagy. Az első mellett döntöttem. Az idő úgymond sürgetett, nem vagyok már fiatal, 34 vagyok. Mivel korábban teherbeesési problémáim voltak, rá sem gondoltam, h 1 éven belül sikerül. Az első hónapban sikerült.

Ha úgy érzed, azt a problémát rossz szájíz nélkül megbeszéltétek, rendeztétek, akkor ez nem lehet akadály.

De ez kettőtök döntése lesz majd.

8as voltam, 12hkm

2020. aug. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!