A maybe babynél muszáj megvárni a 3 órát a nyálmintához, vagy elég esetleg az 1 óra is?
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 10:15
1/3 anonim válasza:
Bár én a PG 53-at használtam ( működési elv tök ugyanaz, csak kb 5-öd annyiba kerül ) az egy óra bőven elég. Egy dolgot tudok még tanácsolni, reggel, ébredés után, evés ivás előtti nyálmintát használj, mert az ösztrogén szintje a szervezetedben napszakonként változó, és előfordulhat, hogy délután mindig pozitív eredményt fogsz kapni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már csak annyit, hogy létezik az, hogy reggel semmit nem mutat( nekem reggelre mindig veszettül buborékos), utána egy félóra múlva meg full páfrányos?
2008. nov. 26. 12:58
3/3 anonim válasza:
Mármint ugyanaz a nyálminta válik később páfrányossá, vagy fél óra múlva egy másikat nézel meg? Mert ha újabb mintát használsz, akkor ugyanazt tudom mondani mint az első válaszomban, változik a hormonok szintje, vagy már ettél valamit, ha meg ugyanaz a minta lesz fél óra múlva páfrányos, akkor túl sok nyálat használtál, és ennyi idő kellett, míg teljesen megszárad. Ha ugyanis nem szárad meg rendesen, buborékos képet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!