Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem terhes vagyok,...

Azt hiszem terhes vagyok, ránéznétek a tesztre? Nagyon érdekes helyzetbe kerültem...

Figyelt kérdés

Kb 4 éve próbálkozunk, több sikertelen stimulációm volt, a legutóbbi az ehavi menstruációm elején, closti és injekciók, de a doki azt mondta, hogy 1 petesejtem lett csak és az is 7 mm-es és korai petefészek kimerülést állapított meg.

Hát majdnem összeestem, annyira megviselt.. ez volt július elején. Lépnünk kellett gyorsan mégis, mivel szeretnénk gyereket nagyon, és mindent leszerveztem, és már van időpontom petesejt donoros IVF-re... holnap kellene utaljam az előleget, mondom azért végzek egy tesztet így, a 8-dik dpo-n (mar az is csoda hogy ovuteszttel láttam, hogy van lh csúcsom, nem volt évek óta... mindegy) és egy 10 es one step teszt ma reggel ezt mutatta.

Szerintetek ez pozitív vagy ilyen szàradási vagy màsnak is volt ilyen és negatívnak számított mégis??

Lehet ez egy csoda kezdete nálunk?!

[link]

2020. júl. 26. 09:34
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon drukkolok, én már tuti, hogy a nyolcadik facelle-t vagy predictort lövöldozném el azóta! :D szerintem is csinálhatsz egy digi clearblue-t is. Nagyon várom a fejleményeket! 😚
2020. júl. 26. 16:22
 32/42 A kérdező kommentje:

Olyan dràgák vagytok, mindenképp írok!:) reggel tudok leghamarabb tesztelni, egész nap gondolkodtam, hogy így felkészülve már a donoros ivf-re mennyire fogok kiborulbi ha esni ha most elkezdek reménykedni, és kémiai lesz...annyi mindenen túlvagyunk már, számtalan stimulàció, önàlló kutatások, hogy miért van a petefészek kimerülésem, az orvosok nem tudták megmondani hogy mi bajom

Van ezert sokaig pcos-el es metforminnal

Nyomtak tele:.: persze magamnak

Kellett kideritenem hogy genetika all a hattereben. Aztan a kesz diagnozisommal menve mar minden orvos visszaigazolt persze.. 3 kemiai volt az elmult 4 evben,. Huh nagyon kezdtem izgulnifelniaggodni:)) irok lanyok!!

2020. júl. 26. 16:29
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben reggel HCG-t nézetnék vérből, az a biztos. Én is pozinak látom.
2020. júl. 26. 18:28
 34/42 A kérdező kommentje:
A délutáni annyira halvány, hogy hiába fotózom, nem látszik.:( vagy híg volt a vizeletminta, vagy kémiai:( reggel meglátom az eredményt
2020. júl. 26. 19:55
 35/42 anonim ***** válasza:
Huu nagyon kíváncsi vagyok én is szorítok 😊😍
2020. júl. 26. 20:55
 36/42 anonim ***** válasza:
Huuu de kivancsi vagyok,szoritok nagyon :)
2020. júl. 26. 21:00
 37/42 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!! :* remélem a reggeli erősebb lesz! Ugye már erősebbnek kellene lennie??

A páromnak még nem is mertem szólni egyáltalán, annyira félek, hogy kémiai lesz:(

2020. júl. 26. 21:04
 38/42 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért jött most össze mert másra összpontosítasz. A tesóm is akkor lett terhes amikor eldöntötték, hogy örökbe fogadnak. Erre rá egy hónapra pozi lett a tesztje.
2020. júl. 26. 21:17
 39/42 A kérdező kommentje:

Sajnos a reggeli tesztem egyértelműen negatív:(

:(((((((((((

2020. júl. 27. 06:28
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom Kérdező!

De hidd el, hamarosan a te karodban is ott lesz a várva várt Csoda!

Kitartást!

2020. júl. 27. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!