Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem terhes vagyok,...

Azt hiszem terhes vagyok, ránéznétek a tesztre? Nagyon érdekes helyzetbe kerültem...

Figyelt kérdés

Kb 4 éve próbálkozunk, több sikertelen stimulációm volt, a legutóbbi az ehavi menstruációm elején, closti és injekciók, de a doki azt mondta, hogy 1 petesejtem lett csak és az is 7 mm-es és korai petefészek kimerülést állapított meg.

Hát majdnem összeestem, annyira megviselt.. ez volt július elején. Lépnünk kellett gyorsan mégis, mivel szeretnénk gyereket nagyon, és mindent leszerveztem, és már van időpontom petesejt donoros IVF-re... holnap kellene utaljam az előleget, mondom azért végzek egy tesztet így, a 8-dik dpo-n (mar az is csoda hogy ovuteszttel láttam, hogy van lh csúcsom, nem volt évek óta... mindegy) és egy 10 es one step teszt ma reggel ezt mutatta.

Szerintetek ez pozitív vagy ilyen szàradási vagy màsnak is volt ilyen és negatívnak számított mégis??

Lehet ez egy csoda kezdete nálunk?!

[link]

2020. júl. 26. 09:34
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Kb 10 percre rà lett ilyen, ahogy belemártottam
2020. júl. 26. 09:35
 2/42 anonim ***** válasza:
93%
Szia ez egy halvány pozitiv 2 nap múlva tesztelj hogy erősődik e :) halk gratula
2020. júl. 26. 09:37
 3/42 anonim ***** válasza:
92%
Gratulálok:D
2020. júl. 26. 09:38
 4/42 anonim ***** válasza:
85%

Ha 10 percre olvastad le az időn túli.

Mostanában sok a prbléma ezekkel a tesztekkel.

Vegyél egy jobb minőségű tesztet, kívánom, hogy szép pozitív legyen.

2020. júl. 26. 09:38
 5/42 anonim ***** válasza:
90%
Vagy egy prediktort vegyél :)
2020. júl. 26. 09:39
 6/42 anonim ***** válasza:
30%
3+ Lehet sírni a boldogságtól, örülni és táncolni :)
2020. júl. 26. 09:39
 7/42 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Szerintem még ma vegyél egy predictort vagy clear blue tesztet és csináld meg holnap reggel. Csak az utalás miatt. Ha baba van akkor az mutatni fogja. Szurkolok 🤞🤞🤞
2020. júl. 26. 09:41
 8/42 anonim ***** válasza:
53%

😮🤗

Gratula! 😭

2020. júl. 26. 09:42
 9/42 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is hasonlóan nézett ki ez a teszt és baba lett belőle.

[link]

Én a 13. dpon teszteltem. Azért az örömködessel várnék még a 8. dpo nagyon korai. Én rákerdeznék, hogy tudod e pár nap, esetleg 1 hét csúszassal utalni az előleget. Drukkolok!!!

2020. júl. 26. 09:43
 10/42 A kérdező kommentje:
Mindjaet elajulok komolyan!! Korai petefeszek kimerulesem van, a legutóbbi stimulacionAzt mondta az orvos, hogy engedjem el a saját petesejt es megtermékenyülést teherbeesést, és hétfőn már fizetnem kell az előleget az október tizenötödikei donor petesejt es időpontomra
2020. júl. 26. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!