Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt hiszem terhes vagyok,...

Azt hiszem terhes vagyok, ránéznétek a tesztre? Nagyon érdekes helyzetbe kerültem...

Figyelt kérdés

Kb 4 éve próbálkozunk, több sikertelen stimulációm volt, a legutóbbi az ehavi menstruációm elején, closti és injekciók, de a doki azt mondta, hogy 1 petesejtem lett csak és az is 7 mm-es és korai petefészek kimerülést állapított meg.

Hát majdnem összeestem, annyira megviselt.. ez volt július elején. Lépnünk kellett gyorsan mégis, mivel szeretnénk gyereket nagyon, és mindent leszerveztem, és már van időpontom petesejt donoros IVF-re... holnap kellene utaljam az előleget, mondom azért végzek egy tesztet így, a 8-dik dpo-n (mar az is csoda hogy ovuteszttel láttam, hogy van lh csúcsom, nem volt évek óta... mindegy) és egy 10 es one step teszt ma reggel ezt mutatta.

Szerintetek ez pozitív vagy ilyen szàradási vagy màsnak is volt ilyen és negatívnak számított mégis??

Lehet ez egy csoda kezdete nálunk?!

[link]

2020. júl. 26. 09:34
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha kicsit értelmetlen az előző üzenet, annyira remeg a kezem hogy csak diktálással tudok írni 😂😂😂😂
2020. júl. 26. 09:44
 12/42 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy pozitív teszt. "ölni tudnék" egy ilyenért! :D Gratulálok!
2020. júl. 26. 09:47
 13/42 anonim ***** válasza:
93%
Gyorsan egy predictort!
2020. júl. 26. 09:48
 14/42 anonim ***** válasza:
93%

10 akkor annak a pénznek meg lesz a helye a babacuccokra:DD

Mennyire emlékeztetsz a régi önmagamra:D Hetekbe került mire magamhoz tértem belőle, és eltudtam hinni:D

2020. júl. 26. 09:50
 15/42 anonim ***** válasza:
94%

Reggel csinálj egy újabb tesztet, másik fajtával. Ha bizonytalan vagy, hívd fel a dokidat, hátha van lehetőség vérvizsgálatra.

Ha meg minden kötél szakad, az intézményt is felhívhatod, hogy most ez a szitu, szeretnél emiatt pár nap haladékot kérni a befizetéssel.

2020. júl. 26. 09:54
 16/42 anonim ***** válasza:
92%
Ez a teszt pozitív szerintem. Csinálj még egyet.
2020. júl. 26. 10:03
 17/42 anonim ***** válasza:
94%

Ekkora siker sztorit ❤️

Halkan gratulálok. Szerintem lehet abban valami, hogy ha teljesen elengedjük a gondolatot, akkor mégis csak összejön. 🙂 Itt gyakorin olvastam már hasonlót.

2020. júl. 26. 10:23
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem kell várni reggelig. Most csinálhatsz egy predit vagy egy digit clearbluet. Sok sikert!
2020. júl. 26. 10:36
 19/42 A kérdező kommentje:
Kedvesek! annyira átérzem mindenkinek a várakozását és a vágyakozását... mindenkinek sok türelmet és kitartást kívánok! Ettől függetlenül lehet, hogy holnapra elhalványul és egy kémiai lesz belőle, eddig 3x jártam így, mert a korai petefészek kimerülésem nagyon rossz minőségű petesejtekkel jár együtt:( ahogy az orvos azt mondta, hogy engedjem el ezt a hónapot és amúgy az egész saját petesejtes dolgoz, úgy egy nagy megkönnyebbültség szállt rám. Lehet hülyeség, de azt éreztem, hogy ha mástól kapok sejtet akkor teljes értékű esélyem lesz az anyaságra, plusz a korai kimerülés egy genetikai örökletesség miatt van, amit örültem, hogy így biztos nem adok tovább. Most ettől parázok, de úgy vagyok vele, hogy a donor is hordozhat bármit rejtetten, szóval lutri így is úgy is, hogy mit hoz a jövő. Mindenképp írok, hogy mik a fejlemények:) köszi lányok!!:)
2020. júl. 26. 11:04
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a tesztet nem ismerem, nem tudom, milyen, de pozitív, az biztos.
2020. júl. 26. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!