Miert ilyen erdekes a menstruaciom? Teszteljek?
Ez a ciklusom 24 napos volt, a 6. (elozo menstruaciom utolso napjan) es a 16.napon szeretkeztünk ÓVSZERREL. Egy nappal korábban,a 24.napra meg is jött, délben, görcsök nélkül (amikor megereztem, bevettem a szokasos fajdalomcsillapitoimat,de maskor meg ugy is nagyon faj+ 2,5 hete szedek Milgammat, ami allitolag segit ezeken a gorcsokon,de csak hallottam,sehol nem olvastam)
A tegnapi nap folyamán közepesen erosen jott, delutan mar keves es az ejjel is alig. Elso nap estefele olyan volt, mintha tojasfeherje nyak lenne, csak pirosban.
A ma reggel kivett tamponomom is keves volt
Azt olvastam, hogy ha terhes valaki es menstrual, akkor 1-2 napig tart a verzese. Hanyingerem is van most, de csak oklendeztem..
A melleim mar 2 hete fajnak fokozatosan, jelenlega bimbom lilas barna, az udvar feheres es a korvonal ugyanolyan, mint a bimbom
Akkor te valóban nem védekeztél megfelelően ha egyaltalán felmerül a terhesség kérdése..
De ha igen,akkor buta vagy,mert nem tudod hogy keszül a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!