Vasárnap óta késik a menstruációm. Ma akartam reggel tesztet csinálni, de a wc papir véres volt. Azóta pár barna folt van a betéten. Csináljak azért holnap reggel tesztet vagy felesleges? Ki mit csinálna a helyemben?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek. Erdemes tesztelni igy?2020. júl. 23. 13:30
21/25 anonim válasza:
Hat nekem is amikor megvastagodott mehnyalkahartya latott akkor voltam 4 hetbe veteles utan hozza teszem. 😊 most 15 hetes vagyok szepen novoketunk 😍😊
22/25 A kérdező kommentje:
Huuu de jo neked. Gratulálok! Sok egészséget kívánok es nagyon vigyázz magatokra! -:)
2020. júl. 24. 22:53
23/25 anonim válasza:
Renben lesztek! ♥️ (Ez is jó példája annak, hogy a one step mennyire vacak. 500 feletti hcg es milyen halvany).
24/25 anonim válasza:
Szomszédunk lányának is összevissza van,volt hogy hónapokog nem jöt meg neki és több helyen is tesztelrék és elvileg az sem biztos hogy valakinek egyaltalán helyrefog állni
Szerintem nem kell menned de ha megakarsz róla bizonyosodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!