Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap óta késik a menstruác...

Vasárnap óta késik a menstruációm. Ma akartam reggel tesztet csinálni, de a wc papir véres volt. Azóta pár barna folt van a betéten. Csináljak azért holnap reggel tesztet vagy felesleges? Ki mit csinálna a helyemben?

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek. Erdemes tesztelni igy?
2020. júl. 23. 13:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Én a helyedben orvoshoz fordulnék. Lehet csak hormonpótlásra van szükséged. Teljesen felesleges újra tesztelned. Ez halvány pozitív.
2020. júl. 23. 18:09
 12/25 A kérdező kommentje:
Reggel megprobalom hivni az orvosomat. De most ez miatt a covid miatt ami van...agyilag kifeszulok...semmi nem ugy mukodik ahogy kellene....de köszönöm a biztato szavakat!
2020. júl. 23. 18:14
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

Ha vasárnap óta késik a menstruációd, nem ilyennek kellene lennie a tesztednek. Akkor már rikítani illene a piros csíknak.

Figyelj, kedves Kérdező. Gondolom hallottál már a természetes szelektációról.Ez nem egy rossz dolog, ugyanis a természet és a test "kidobja" magából azokat az ébrényeket, akiknek sajnos súlyos defektusuk van,kromoszómarendellenességből származóan. A múló hCg pedig annak a jele, hogy elindult a kiválasztódás. Lehet, ha 4 nappal előbb tesztelsz, akkor erősebb pozitívat kaptál volna.

Jó döntés, hogy elmész az orvoshoz, de Ő sem fog ennél többet mondani neked.

Ha erős pozitív lenne a teszted, akkor lenne értelme a hormonpótlásnak.

2020. júl. 23. 19:29
 14/25 anonim ***** válasza:
Mielőbb orvos, akarhogyan is.
2020. júl. 23. 19:30
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszu választ, de roviden is megertettem volna, hogy termeszetes szelektalas. Valószínűleg meg fog jönni, mert elkezdtem verezgetni.
2020. júl. 24. 00:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia en a helyedbe be mennek az ugyeletre. Ha nem is marad meg de meg nezik h nem e mehen kivuli. En drukkolok hogy minden rendben legyen 🙏🙏
2020. júl. 24. 02:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Huuu...méhen kívüli terhessegem mar volt sajnos....azota rettegek. Kivancsi leszek. Most semmi vérzés. Orvost lassan hivom. Meg veszek tesztet azert. Megnezem hatha erosodik a csikocska. Aztan kiharcolok egy vizsgalatot. Köszönöm a mellettem allast. Jol esik. :-)
2020. júl. 24. 06:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Ne temesd még, simán lehet, hogy pár nappal később fogant. Drukkolok!
2020. júl. 24. 06:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Szia. Van valami változás?
2020. júl. 24. 16:41
 20/25 A kérdező kommentje:
Szia. Igen. Hematoma ami vérzik. A verteszt pozitiv lett. 500 feletti a hcg. Jovoheten kontroll. Egyenlőre megvastagodott nykahartya, es terhessegre utalo ertekek. Ennyi amit tudok. Nem merem bele elni magam meg. Hetfon okosabb leszek.
2020. júl. 24. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!