Akinek az első gyerek gyorsan összejött a 2.is hamar megfogant?
Figyelt kérdés
10 éves a lányom,ő elsőre összejött 27 voltam most 2.gyerekkel próbálkozunk az új párommal,remélhetem hogy hasonló "szerencsém" lesz?2020. júl. 22. 16:52
11/14 anonim válasza:
4-es vagyok..
Mi nem tetszett a válaszomba azoknak akik lepontoztak? Az hogy nem remegtem a peteérés napján, vagy nem teszteltem 10 nappal a nem várt előtt. Hanem csak együtt voltunk mert szeretjük egymást és a gyerekeket?! 😃
Kedves kérdező sok sikert a babához!! ☺
12/14 anonim válasza:
A kisfiam elsőre összejött, bár nem tervezetten, 19 évesen szültem. A második babát már terveztük, majdnem 1 év próbálkozás után jött össze, akkor már 30 éves voltam.
Sok sikert nektek! :)
13/14 anonim válasza:
11es! Engem is lepontoztak, pedig ha tudnák, hogy nem azért lettem újra terhes a szülés után olyan hamar, mert szarom a világra a pulyákat...hanem mert az első szülésem csecsemő halállal végződött...de hát ha nekik így jó pontozzanak le. Egyes hozzászóló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!