Gyenge pé miatt kaptam clostilbegyt tablettát.14.napon mindkét petefészkemben volt 1-1- 20mm-es domináns tüsző.Nem sikerült a baba.Lehet még hatása az 1 havi clostinak a következő hónapban?
Nem, nincsen semmilyen hatása a következő hónapra.
Éppen ezért írja fel havonta az orvos.
Nekünk semmit se segített, több mint 1 éve próbálkozunk, túl vagyunk 6 clostys hónapon, szép érett tüszőket csinált, de baba még sehol :(
2-es vagyok, rosszul írtam, nem magának a gyógyszernek van hatása, hanem pl szeded egy két ciklust, és esetleg pont helyrepofoz. Így a kövi ciklus jól űködik, tehát innen nézve akár a hatásának is lehet nevezni. Én pl nem rajongtam érte, mert úgy látom józan paraszti ésszel, hogy megerőszakolják az ember szervezetét vele. Mert kicsikarja a peteérést, de nyilván oka van, hogy miért nincs peteérés és azt kellene kezelni.... Nekem pl szintén nem sikerült clostyval, mivel oka volt, hogy miért nincs pé. Kezelve lett a probléma és így lehettünk végül szülők.
Hiába generál peteérést, ha a szervezet nem működik jól. Nem tudja befogadni a megtermékenyített petesejtet.
1-es vagyok!
A gyógyszernek nincs közvetlen hatása a következő hónapra, de lehet közvetett, ugyanis azért szeded hogy serkentse-stimulálja a peteérést.
Lehet épp segít annyit, hogy a következő hónapban legyen magától peteérésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!